MENU

Για πολλούς αποτελεί παιδικό όνειρο, για άλλους διακαή πόθο! Αρκετοί είναι και αυτοί που είτε έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό να τον ακούσουν από κοντά ή έστω το έχουν σκεφτεί!

Πλέον το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πάνε στην Μαλακάσα και να τον θαυμάσουν από κοντά! Ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής, ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές των ημερών μας, ένας μοναδικός star, προσγειώνεται στη σκηνή του TerraVibe Park στην παρθενική του εμφάνιση στη χώρα μας και υπόσχεται να δώσει ένα αξέχαστο show!

Στην αρχή της καριέρας του, η μουσική βιομηχανία βρήκε στο πρόσωπο του 23χρονου τότε Robbie τον νέο της star! Tα χρόνια που ακολούθησαν ο Robbie Williams έγινε συλλέκτης βραβείων και κάτοχος πολλών ρεκόρ, ως ο πιο επιτυχημένος μουσικός καλλιτέχνης της Μεγάλης Βρετανίας.

Εμπνευσμένος frontman, performer, rock, pop, swing, entertainer (απόδειξη ο τελευταίος του δίσκος Swings Both Ways που σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των charts σε δεκάδες χώρες), star ο Robbie Williams ανήκει στην πολύ μικρή λίστα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών του «μουσικού σήμερα»! Τα τραγούδια του δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις: Feel, Angels, Come Undone, Let me Entertain You, Μe and My Monkey, She’s the One είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουν τραγουδήσει εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως με τον Robbie να δίνει το έναυσμα. Καλή σας ακρόαση λοιπόν!

Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 το Rockwave Festival γίνεται 20 ετών και αφήνει τη διασκέδαση του κοινού στα χέρια του Robbie Williams που σίγουρα το γνωρίζει πολύ καλά! Let him entertain you στην καρδιά του φετινού Rockwave καλοκαιριού!

KOVACS«Η μουσική μου έχει ψυχή»

Σε μια μικρή πρόταση πέντε λέξεων η Sharon Kovacs περιγράφει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δύναμη των τραγουδιών της, τη δύναμη της μουσικής της. Μεστά, λιτά και στοχευμένα μακριά από μακροσκελείς αναλύσεις, συνήθεις στους μουσικοκριτικούς. Και πραγματικά είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει... Η φωνή της όχι μόνο έχει ψυχή, αλλά και μπορεί να σε ανατριχιάσει στη στιγμή, να σε ταξιδέψει, να σε μαγέψει με μια φωνή «άλλης εποχής»...

Γεννημένη μόλις το 1990 στο Barlo της Ολλανδίας η Kovacs, φυλάκισε σε ένα «λευκό» κορμί μια «μαύρη» φωνή, που εντυπωσίαζε τον καθένα στο άκουσμα τους. Τεράστιο εύρος, μοναδικό μέταλλο και υπέροχο γρέζι. Η πρώτη ύλη για να χτίσει πάνω της, με σπαρακτικές ερμηνείες και γρήγορα να της αποδοθεί ο τίτλος της νέας “Amy Winehouse”.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου η Ολλανδέζα ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί στο TerraVibe Park, στην παρθενική εμφάνιση του Robbie Williams στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Rockwave Festival που φέτος κλείνει τα 20 του χρόνια.

TerraVibe Park

37o Χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας

ΜαλακάσαΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Εισιτήρια γενικής εισόδου 60€

Τα εισιτήρια ( Pitch A) κοστίζουν 80€

Τα VIP εισιτήρια κοστίζουν 98€ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366Θεσσαλονίκη

Τicket House, Πλ. Αριστοτέλους 5

Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880

Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ (σε όλη την Ελλάδα)

Καταστήματα ΟΤΕ (σε όλη την Ελλάδα)

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Ο Robbie Williams έρχεται για να μας... «τρελάνει»! (pics & vids)