MENU

Δεν ήταν τυχαίο όλο αυτό καθώς για ακόμη μία φορά πίσω από το τραγούδι κρύβονται δύο σημαντικοί δημιουργοί που αναμφισβήτητα έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης τόσο για το «Συμπέρασμα» αλλά και για δεκάδες άλλες επιτυχίες που έχουν προκαλέσει τον ενθουσιασμό του κοινού, ο λόγος για τον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και τον Γιάννη Φρασέρη που όταν ενώνουν τις σκέψεις τους, είναι ικανοί για όλα.

Ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης είναι ο άνθρωπος που μέχρι σήμερα έχει ντύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής δισκογραφίας, έχοντας 35 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και θεωρείται ένας από τους αγαπημένους συνθέτες των τραγουδιστών με καριέρα που δεν έχει σταματημό. Ο Βαγγέλης είναι από τις πιο ήρεμες προσωπικότητες και χαμηλών τόνων, θεωρείται «στρατηγός» από τους συνεργάτες του και δεν είναι τυχαίο αυτό. Κάποια από τα τραγούδια που ξεχώρισαν στο παρελθόν είναι οι «Αναπάντητες κλήσεις» της Έλενας Παπαρίζου, «Άντεξα» και «Χρόνια Πολλά» του Σάκη Ρουβά αλλά και επιτυχίες των Ν.Σφακιανάκη, Α. Δημητρίου, Σ.Ροκκο, Π.Ζήνα και «αμέτρητων» άλλων καλλιτεχνών, να σημειωθεί πως έχει γράψει τους στοίχους για περισσότερα από 250 τραγούδια.

Για τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο Γιάννη Φρασέρη μιλάει πάλι η δουλειά του καθώς έχει υπογράψει την μουσική σε τραγούδια των Ν. Οικονομόπουλου, Γ. Πλούταρχο, Δ.βανδή και την πιο πρόσφατη πολύ μεγάλη επιτυχία του Νίκου Μακρόπουλου με τίτλο «Που και που» ξεπερνώντας τα 3.500.000 views. Ο Γιάννης Φρασέρης είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά των καλλιτεχνών καθώς φημίζεται για την εργατικότητα του αλλά και για τις σύγχρονες αντιλήψεις που έχει πάνω στην μουσική.

Ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και ο Γιάννης Φρασέρης είναι οι δημιουργοί του τραγουδιού «Το συμπέρασμα» που κατάφεραν να ρίξουν την Adele από την κορυφή των chart’s, είναι αυτοί που όταν τυχαίνει και βρεθούν μαζί, ξέρουν να κάνουν τρομερές αλχημείες και να εντυπωσιάζουν με το αποτέλεσμα τους.

Ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και ο Γιάννης Φρασέρης το καυτό «δίδυμο» της δισκογραφίας