MENU

Η «αποκάλυψη» που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφορά ένα νέο... ρεκόρ, αφού στην 100 λεπτών διάρκειας ταινία θα δούμε 12 σκηνές σέξ, συνολικής διάρκειας 20 λεπτών. Και για να το καταλάβετε κι αλλιώς, σκεφτείτε ότι θα έχει πιο πολλές ερωτικές σκηνές απ’ ότι όλες οι ταινίες που βγήκαν το 2014 μαζί.

Η πρωταγωνίστρια, Τζακότα Τζόνσον πάντως, σε συνέντευξη της στο περιοδικό Glamour είπε ότι «κάποιες σκηνές δε θα ήθελα να τις δει η οικογένεια μου γιατί είναι ακατάλληλες. Ή οι φίλοι του αδερφού μου, με τους οποίους μεγαλώσαμε μαζί. Ένα κομμάτι μου δε θέλει να δει κανείς κάποια σημεία της ταινίας-κάνω πλάκα».

Το νέο διαφημιστικό trailer ξεκίνησε να προβάλλεται στο Super Bowl και το είδαν εκατομμύρια τηλεθεατές. Περισσότερα από 21 εκατομμύρια views μετράει μέσα σε μόλις μία εβδομάδα το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι». Τα 1,2 εκατομμύρια likes, share και σχόλια στα social media, που συγκέντρωσε μέσα σε μία μόλις μέρα το βίντεο, το κάνουν ένα από τα πιο δημοφιλή trailer της χρονιάς. 

Ρεκόρ σεξ στις «50 αποχρώσεις του γκρι»