MENU

Αν κάτι οφείλουμε να παραδεχτούμε στο Δημήτρη Σειρηνάκη, αυτό είναι η ειλικρίνειά του. Χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος ομολόγησε ότι το ενδιαφέρον του κοινού έχει πλέον στραφεί στις ερασιτεχνικές ταινίες, με νέες, πολλά υποσχόμενες πρωταγωνίστριες που μπορεί να μην έχουν ούτε τη φήμη ούτε το κοινό των επαγγελματιών, έχουν όμως το ίδιο –αν όχι περισσότερο- ταλέντο.

Είναι που το θέλουν περισσότερο; Που δεν το βλέπουν καθαρά επαγγελματικά; Κανείς δεν ξέρει. Το θέμα, βλέπεις, είναι ένα: Τα κορίτσια αυτά αξίζουν την προσοχή σου.

Θα τις βρεις πέρα από τα δικά τους «ερασιτεχνικά» με… βρώμικους τίτλους και σε πολλές από τις ταινίες των grande ονομάτων της Sirina. Το όνομά τους πιθανότατα δεν το ξέρεις, αλλά η φυσιογνωμία τους πιθανότατα σου λέει πολλά.

Αν πάλι δεν είχες την τύχη να τις γνωρίσεις μέχρι σήμερα, ήρθε η ώρα να το κάνεις.

Αλήθεια, ποια από τις πέντε θα στοιχημάτιζες πως κοντράρει στα ίσα μέχρι και τις πιο ακριβοπληρωμένες πρωταγωνίστριες;

Οι ταινίες «Ο Γιώργος και η Μιμή» και «19χρονες Ελληνίδες Αρχάριες» την έκαναν γνωστή στο κοινό της Sirina. Μελαχρινή και εξαιρετικά τολμηρή, είχε τον τρόπο της από την πρώτη στιγμή.

Από πού να αρχίσεις, πού να τελειώσεις και πώς να «το μαζέψεις» με τέτοιους τίτλους ταινιών. Στα πιο light της ανήκουν οι παραγωγές «Η πρώτη νύχτα γάμου της Ελένης», «Η γυναίκα του βιομήχανου και οι κολλητές της», «1o Αρχαιοελληνικό Συμπόσιο» και «Η Επανάσταση του λαού πάνω στην γυναίκα του Υπουργού».

Χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο;

Την Ηρώ τη γνώρισες μέσα από τη συμμετοχή της στην ταινία «Ανορθόδοξος Πόλεμος στην Αφροδίτη Αδάμη». Να πούμε ότι είχε καλή δασκάλα ή θα φανεί υπερβολή;

Από τις ωραιότερες πρωταγωνίστριες του Σειρηνάκη.

Και μπορεί ο φωτογραφικός φακός να την αδικεί, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με την κάμερα…

Έλενα Χατζή

Για το τέλος αφήσαμε την ώριμη της παρέας. Ώριμη και… σκληροπυρηνική.

Οι ταινίες «Έτσι κεράτωσα τον άνδρα μου», «Δεν ήθελα να με πάρει η καθηγήτριά μου», «Έλενα Χατζή: Οι επιθυμίες μιας καυτής κυρίας», «Όταν ο άνδρας μου πήγε για ψάρεμα» και «Ο κολλητός του γιου μου», τα λένε όλα.

Ο Σειρηνάκης ξέρει: Τα 5 κορίτσια του ερασιτεχνικού που είναι καλύτερα και από επαγγελματίες (pics)