MENU

Οι λάτρεις των αισθησιακών ταινιών γνωρίζουν καλά ότι το νέο αίμα στον χώρο αποδεικνύεται όχι απλά πολλά υποσχόμενο, με πανέτοιμο να κάνει τους πάντες να ξεχάσουν το παλιό.

Και όταν λέμε «παλιό» εννοούμε τα grande ονόματα της συγκεκριμένης βιομηχανίας που μεταπήδησαν από τον χώρο του μόντελινγκ και από την ελληνική (παρακμιακή συνήθως) σόουμπιζ στην εταιρεία παραγωγής του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Πάει κάπου το μυαλό σου; Είμαστε σίγουροι πως έφερες μερικά πολύ συγκεκριμένα πρόσωπο στον νου σου. Πρόσωπα που πρέπει πλέον να ξεχάσεις, καθώς μπορεί ο παλιός να είναι αλλιώς αλλά –πώς να το κάνουμε;- και ο νέος είναι ωραίος!

Οι περισσότερες από τις κυρίες που θα δεις παρακάτω υπάρχουν χρόνια στον χώρο των αισθησιακών ταινιών, τον τελευταίο καιρό, όμως, απογειώθηκαν. Πατώντας το όνομά τους στο Google, θα βρεις πολλά και ενδιαφέροντα, πληροφορίες που, όμως, δεν θα βρεις γραμμένες εδώ.

Ώρα να γίνουν οι συστάσεις.

Είναι 23 ετών και χαίρει της εκτίμησης του ανδρικού κοινού από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της.

Οι περισσότεροι έχουν να λένε για το χυμώδες κορμί της και για το πάθος που δείχνει να έχει για τη δουλειά της, με την ίδια να έχει πραγματοποιήσει μερικές από τις πιο σκληροπυρηνικές φωτογραφίσεις στο είδος της.

Βούλα Βαβάτση

Από «Star Τουρισμός 2010» και «Μις Πελοπόννησος», ξεκίνησε, στις ταινίες ενηλίκων κατέληξε. Μεταξύ μας, μοιάζει και είναι γεννημένη γι’ αυτό.

Μπορεί η μεγαλύτερή της επιτυχία να θεωρείται μέχρι σήμερα η ταινία «Η Βούλα Βαβάτση και ο Υπουργός», οι ψαγμένοι όμως γνωρίζουν πως το διαθέσιμο υλικό στις «απαγορευμένες» ιστοσελίδες είναι πολύ περισσότερο.

Μερικούς μήνες πριν, η Βούλα κέρδισε και το πρώτο της βραβείο ως «νέο αίμα», με την ίδια να το χαίρεται και με το παραπάνω.

Η πρώην κοκκινομάλλα που διέπρεψε στο πλευρό της Ίνας, θεωρείται πράγματι το next big thing. Το κορίτσι αυτό, βέβαια, έχει καταφέρει να διχάσει το κοινό, αφού ή που θα αρέσει πολύ ή που δεν θα αρέσει καθόλου.

Μέση λύση για τη Ρόζα δεν υπάρχει. Τη γνώρισες μέσα από τις ταινίες του Σειρηνάκη, μια διαδικτυακή έρευνα, όμως, σίγουρα θα σε βοηθήσει να τη γνωρίσεις καλύτερα.

Ηλέκτρα Γαλανού

Θεσσαλονικιά και πρωταθλήτρια άρσης βαρών.

Είπε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και να το ρίξει στην… ανατομία με το ταλέντο της να την έχει εντάξει στην κορυφή της λίστας με τις αγαπημένες Ελληνίδες πρωταγωνίστριες αισθησιακών ταινιών.

Ποια διαλέγεις;

Η νέα γενιά: Οι Ελληνίδες πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών που ξεπέρασαν και την Ίνα (pics)