MENU

Οι τρεις παίκτες μαγείρεψαν σε μια δοκιμασία αντιγραφής ενός πιάτου με μοσχαρίσια γλώσσα και καφέ και το αποτέλεσμα έθεσε την Ανούς Χεριμιάν εκτός διαγωνισμού. Η Μαρίνα Ντεμολλάι είπε ότι αν στη δοκιμασία των τριών αποχωρήσει η Ανούς, ο Διονύσης θα γίνει «ταύρος σε υαλοπωλείο» και θα στραφεί εναντίον της. Κάτι που αναμένουμε ίσως στα επόμενα επεισόδια του «MasterChef 5».

Μάλιστα στο γράμμα που άφησε στους συμπαίκτες της, η Ανούς έδειξε την συμπάθειά της στον Διονύση, αλλά και τον Παύλο, ενώ έριξε ένα καρφί προς την Μαρίνα. «Μαρίνα όσο και να προσπαθείς να το παίξεις καλή δεν γίνεται γιατί η μάσκα σου έπεσε πιο πριν» έγραψε η Ανούς, με την Μαρίνα να θυμώνει για την αναφορά του ονόματός της.

Νωρίτερα στη δοκιμασία η Μαρίνα ήρθε αντιμέτωπη και με την Μαργαρίτα. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρίνα ρώτησε τον Νίκο Σκορδάκη αν είναι καλά. «Γιατί όταν ένας άνθρωπος δεν θέλει να μιλάει πρέπει να έχει κάτι και ρωτάτε συνέχεια “τι έχεις; τι έχεις;”. 

Μου θυμίζεις την Κωνσταντίνα» της απάντησε η Μαργαρίτα. «Εγώ δεν σε έβρισα» είπε η παίκτρια του MasterChef 5, παρά το γεγονός πως ήταν κολλητή με την Κωνσταντίνα. «Καλά φίλη της δεν είναι, τι εννοεί; Δικιά σου φίλη ήταν και λες ότι “με προσβάλεις τώρα με αυτό που λες;”» σχολίασε αργότερα στην κάμερα του MasterChef η Μαργαρίτα. Η Μαρίνα εξήγησε πως δεν της αρέσουν οι συγκρίσεις, με την συμπαίκτριά της να απαντά: «Δεν σε σύγκρινα, δεν συγκρίνεται»!

Η Μαρίνα απαντά στην Ανούς: Ούτε με ξέρει προσωπικά, ούτε της έχω κάνει κάτι

Η Μαρίνα σχολίασε το γράμμα της Ανούς λέγοντας: «Στα γράμματα που έχουν διαβαστεί, στις περισσότερες φορές δεν έχω σχολιαστεί, δεν έχω αναφερθεί. Δεν με ενόχλησε τόσο όσο ότι αναφέρθηκε στο πρόσωπό μου με αυτό τον τρόπο. Γιατί ούτε παρέα κάναμε, ούτε ξέρει ποια είμαι, ούτε με ξέρει προσωπικά, ούτε της έχω κάνει κάτι και αυτό με ενόχλησε πολύ περισσότερο από όλα. Κι αν εγώ όντως είμαι τόσο κακιά και ψεύτρα και φοράω μάσκα, εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου αυτή τη στιγμή, αφού έχεις αποχωρήσει». 

Ποια είναι η Ανούς Χεριμιάν που αποχώρησε από το MasterChef 5

Η Ανούς κατάγεται από την Αρμενία και είναι 28 ετών. Είναι μαγείρισσα και αυτή την περίοδο βοηθάει τη μητέρα της στην οικογενειακή ταβέρνα. Η Ανούς αποκαλεί τον εαυτό της «πολεμίστρια» της ζωής και της μαγειρικής. Η Ανούς είναι μεγαλωμένη στη Γεωργία και στις οντισιόν δήλωσε «σοβιετικό παιδί», ενώ χρησιμοποίησε ένα καρύκευμα από 12 μυρωδικά, το οποίο χρησιμοποιούν στη Γεωργία.

Για τον πατέρα της είχε πει στους κριτές: «Τον έχασα σε έναν πόλεμο όταν ήμουν 10 χρόνων. Μας αγαπούσε πολύ αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε... να μην πάει στον πόλεμο. Ήταν δίκαιος, αγαπούσε την πατρίδα του. Δεν μου είπαν ότι πέθανε στον πόλεμο. 

Τον δολοφόνησαν, αφού γυρνούσαν στην Τσετσενία από την Ρωσία τους τράκαραν και τους πυροβόλησαν», εξιστόρησε. «Θεωρείται εθνικός ήρωας ο μπαμπάς μου, αλλά για μένα η μαμά μου είναι ήρωας. Δεν ήμουν πάντα καλή με τη μαμά μου, δεν αναγνώριζα αυτά που έκανα και τώρα που τα θυμάμαι θυμώνω με τον εαυτό μου», είπε μεταξύ άλλων. Η Ανούς είχε πάρει δύο «ναι» και ένα «όχι» από τον Σωτήρη Κοντιζά, με αποτέλεσμα να περάσει στην επόμενη φάση, εκεί όπου διεκδίκησε και πήρε την ποδιά του MasterChef 5.

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
MasterChef 5 αποχώρηση: Αντίο στην Ανούς - Έξαλλη η Μαρίνα (vid)
EVENTS