Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανέφερε πως θεωρεί σωστό να λέει το Διθέσιο η Κατερίνα Λιόλιου, γιατί όπως είπε πολλά νέα παιδιά μπορεί να μην γνωρίζουν το τραγούδι που ερμήνευσε κάποτε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αλλά διαφωνεί με το όλο της στήσιμο στη σκηνή. Όπως ανέφερε με τον τρόπο που εμφανίζεται η Κατερίνα Λιόλιου, δείχνει να μην σέβεται το τραγούδι που κυκλοφόρησε το 1997 και άφησε ιστορία.
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τοποθετήθηκε και ως προς τις αντιδράσεις που έχει συγκεντρώσει τον τελευταίο καιρό ο Μάρκος Σεφερλής για τη νέα του θεατρική παράσταση, η οποία χαρακτηρίστηκε ομοφιβική από ορισμένους.
Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Buongiorno». Για την ερμηνεία του «Διθέσιου» από την Κατερίνα Λιόλιου, ο ραδιοφωνικός παραγωγός σχολίασε: «Ορθώς λέει το “Διθέσιο” και χαίρομαι οι νέες καλές τραγουδίστριες να περνάνε αυτά τα σημαντικά και σημαντικότατα τραγούδια στις νεότερες γενιές, που μπορεί να μην τα ξέρουν.
Αλλά το “Διθέσιο” είναι ένα τραγούδι που δεν το τραγουδάς με το α***ο έξω. Μην μου κάθεσαι με τα πόδια ανοιχτά, ημίγυμνο φόρεμα, να πεις το “Διθέσιο”. Σεβάσου το τραγούδι» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή
«Θα έλεγα γενικά να ηρεμήσουμε λίγο όλοι. Λίγη περισσότερη ψυχραιμία και από την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, να μην υπάρχει το μόνιμο “ποιος είπε τι”, να μην μας συμπαρασύρει η υπερβολική τάση προς το πολιτικώς ορθό, που έχω πει ότι μερικές φορές ξεφεύγουμε προς μια μορφή νεοφασισμού, να προσέχουμε και να κάνουμε μια αυτολογοκρισία μόνιμα.
Λίγη περισσότερη ψυχραιμία από εμάς, τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και ταυτόχρονα λίγη περισσότερη ψυχραιμία από τον Μάρκο Σεφερλή, από την άποψη ότι δεν έχει ανάγκη να δικαιολογείται, δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Και να δεχτεί λίγες περισσότερες επιθέσεις δεν τρέχει και τίποτα. Έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία και πλέον αυτή η επιτυχία έχει διάρκεια. Ακόμα και αν του την “πέφτουν” δεν τρέχει και τίποτα.
Ο Μάρκος κάνει πλάκα με την ομοφυλοφιλία, αυτό έκανε πάντα, και σε ένα κοινό αρέσει και το επικροτεί. Είναι αυτό που έλεγα πάντα ότι δεν έχει απελευθερωθεί και δεν έχει αποδεχτεί 100% η κοινωνία τα πράγματα που νομίζουμε ότι έχει αποδεχτεί».
Πηγή: newsit.gr