MENU

Ο Δεκέμβριος έχει αρκετές νέες προσθήκες στην υπηρεσία, ενώ παράλληλα θα φέρει και κλασσικές ταινίες όπως το Good Will Hunting και το Pulp Fiction.

Μέσα στον Δεκέμβριο θα δείτε την υπερπαραγωγή της υπηρεσίας και του Zack Snyder, το πρώτο μέρος του Rebel Moon, ενώ θα καταφθάσει και η πρώτη σεζόν του spin-off του La Casa de Papel. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Berlin, με τον Pedro Alonso να επιστρέφει για το ρόλο του και μία…τέλεια ληστεία!

Στις 20 Δεκεμβρίου θα φτάσει στο Netflix και το Maestro, που είναι η επόμενη μεγάλη ταινία του Bradley Cooper, ενώ θα δείτε και το 2ο μέρος από την 6η σεζόν του The Crown. Φυσικά, όπως ήδη γνωρίζουμε, θα κάνει πρεμιέρα και η νέα σειρά των Pokémon.

Τα Highlights του Netflix για τον Δεκέμβριο:

Money Heist: Berlin (Season 1) | 29 Δεκεμβρίου

Η spin-off σειρά θα είναι prequel του La Casa de Papel και θα εξερευνήσει τη "χρυσή εποχή" του Berlin, καθώς επιχειρεί μια από τις πιο εντυπωσιακές ληστείες του. Ο Berlin ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της αρχικής σειράς, ενώ ήταν ο δεύτερος στην ιεραρχία της πρώτης ληστείας και σχεδίασε επίσης τη δεύτερη μαζί με τον Καθηγητή και τον Palermo.

Εκτός από τον Pedro Alonso που θα είναι ο αγαπητός Berlin, ξέρουμε ότι στο cast θα βρίσκονται και οι Michelle Jenner (Isabel) στο ρόλο της "Keila" που είναι ειδική στους υπολογιστές, Tristán Ulloa (Fariña) ως το δεξί χέρι του Βερολίνου και φιλάνθρωπο καθηγητή "Damián", Begoña Vargas (Welcome to Eden) ως την ασταθής "Cameron", Julio Peña Fernández (Through My Window) ως τον αφοσιωμένος "Roi" και Joel Sánchez ως ο "Bruce", ένας άνθρωπος που παθιάζεται με τη δράση.

Rebel Moon – Part One: A Child of Fire | 22 Δεκεμβρίου

Η υπερπαραγωγή του Netflix αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Δεκέμβριο και θα ξεκινήσει ένα νέο σύμπαν που έχει κάτι από Star Wars και υπόσχεται να σας καθηλώσει με την ιστορία του.

Πλοκή: Όταν οι σκληρές δυνάμεις του Μητρικού Κόσμου απειλούν ένα φιλήσυχο χωριό χωρικών, η μόνη ελπίδα για σωτηρία γίνεται μια μυστηριώδης αουτσάιντερ.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Zack Snyder, ο οποίος έγραψε και το σενάριο με τους Kurt Johnstad και Shay Hatten, ενώ τη μουσική έχει αναλάβει ο JunkieXL aka Tom Holkenborg (It Follows, Mad Max: Fury Road).

Maestro | 20 Δεκεμβρίου

Πρόκειται για ένα project που βασίζεται στη ζωή του θρυλικού συνθέτη Leonard Bernstein και ο Cooper έχει αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο, ενώ πλάι του θα παίξει και η Carey Mulligan στο ρόλο της συζύγου του ονόματι Felicia Montealegre.

Το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Cooper μαζί με τον Josh Singer της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας Spotlight. Πλάι τους θα βρίσκονται επίσης και οι Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Michael Urie, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton και Miriam Shor. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Martin Scorsese και ο Steven Spielberg.

The Crown (Season 6 – Part 2) | 14 Δεκεμβρίου

Η τελευταία σεζόν του The Crown έπαιξε πριν λίγες ημέρες στο Netflix και το 2ο μέρος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου.

Η πλοκή της σειράς αναφέρει: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα αφηγείται την ιστορία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και τα πολιτικά και προσωπικά γεγονότα που καθόρισαν τη βασιλεία της.

Pokémon Concierge (Season 1) | 28 Δεκεμβρίου

Η νέα σειρά των Pokemon θα παίζει στο Netflix και σηματοδοτεί μια σημαντική συνεργασία μεταξύ του Netflix και της The Pokémon Company.

Το σόου βασίζεται σε μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα, με τα Pokémon να επισκέπτονται ένα ήσυχο θέρετρο για να χαλαρώσουν. Εκεί φροντίζονται από μια ομάδα Pokémon concierges. Η σειρά επικεντρώνεται στην χαρακτήρα Haru, μια νεοεισερχόμενη στην ομάδα η οποία θα πρέπει να μάθει τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς της εξυπηρέτησης των Pokémon επισκεπτών. Φυσικά, η σειρά δεν παρουσιάζει μόνο το ταξίδι της Haru, αλλά και τις αλληλεπιδράσεις και τις συζητήσεις των Pokémon στο θέρετρο, χωρίς να λείπει το χιούμορ.

Το Pokémon Concierge υπόσχεται πανέμορφα stop-motion κινούμενα σχέδια στα τέσσερα επεισόδιά του, το καθένα από τα οποία θα έχει διάρκεια από 14 έως 20 λεπτά. Αυτή η δημιουργική προσέγγιση είναι κάτι που σπάνια βλέπουμε στο σύμπαν των Pokémon, προσφέροντας στους fans μια νέα οπτική για τα αγαπημένα τους πλάσματα.

Πηγή: unboxholics.com

Τι θα δούμε στο ελληνικό Netflix τον Δεκέμβριο του 2023