MENU

Συγγνώμη κύριε πρωθυπουργέ, αλλά ποιά Άντζελα Γκερέκου τώρα και ποιά Νόνη Δούνια; Το χάσαμε το κορμί κύριε Σαμαρά, μας το έκλεψε ο γάτος ο Πάνος ο Καμμένος. Και το έβαλε στο ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ, να ομορφαίνει καταστάσεις. Και να λύνει προβλήματα με μοναδική άνεση και σχόλια του τύπου «Ντρουμπου ντρουμπου ντρουμπου ντου»!

Για την δημοφιλή αοιδό Στέλλα Καλατζή ο λόγος, που κατεβαίνει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο νομό Τρικάλων. Για την Στέλλα Καλατζή Νταζελίδου, αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς μας και αυτό είναι το πλήρες όνομα της καλλιτέχνιδος.

Το γράφει και στην σελίδα που μόλις έφτιαξε στο Facebook και αριθμεί ήδη τριψήφιο αριθμό «μου αρέσει». Άλλωστε είναι τόσοι πολλοί οι θαυμαστές της που σύντομα θα πιάσει και νούμερο τετραψήφιο.

//www.youtube.com/embed/EmJffA4JeaU

 

Και μόνο οι ΠΑΟΚτζήδες να την τιμήσουν, καθάρισε το κορίτσι. Τον δικέφαλο του Βορρά τον τιμάει στο προφίλ της στο FB και δεν αποκλείεται ο πρόεδρος Πάνος να στόχευε και στις κερκίδες όταν την ενέτασσε στον συνδυασμό.

//www.youtube.com/embed/o2_R_OXduwo

Βάλε και όσους την έχουν απολαύσει στα μπουζούκια (κάνει καριέρα από το 1995, όπως μας πληροφορεί η ενημερωτική ιστοσελίδα των Τρικάλων e-enimerosi.gr) και στις συνεργασίες της με ονόματα όπως οι Αντώνης Βαρδής, Νότης Σφακιανάκης, Τόλης Βοσκόπουλος, Άντζελα Δημητρίου και Κωνσταντίνα και μιλάμε για πραγματικό πλήθος.

//www.youtube.com/embed/EnoAubcYJqU

Στα Τρίκαλα πάντως έχουν να λένε ότι τα… προσόντα της Στέλλας υπερβαίνουν τα στενά όρια του νομού.

Επικοινωνήσαμε με ρέκτη της νυχτερινής ζωής στην θεσσαλική πόλη και μας είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή δεν είναι για εδώ, είναι για τις μεγάλες πίστες!» Μεγάλες όπως η Βουλή, γιατί όχι;

//www.youtube.com/embed/DpCotyXawrU

Πηγή: provocateur.gr

Το βαρύ «πυροβολικό» των ΑΝΕΛ (pics+vids)