MENU

Ωστόσο, η σαρκαστική του προσευχή απαντήθηκε εκπληκτικά, όταν την επόμενη μέρα η μητέρα του κέρδισε 1 εκατομμύρια δολάρια στο ΛΟΤΤΟ της Νέας Υόρκης.

Ο 28χρονος Sal Bentivegna, όπως λέει ο ίδιος, δεν πίστευε στο Θεό. Είπε ειρωνικά στην πιστή μητέρα του να «ζητήσεις από τον Θεό σου ένα εκατομμύριο δολάρια».

Ωστόσο, η μητέρα του Gloria Bentivegna, που είναι πιστή καθολική, μένοντας πιστή στις πεποιθήσεις της αρνήθηκε να ζητήσει από τον Θεό κάτι τέτοιο.

Συνεχίζοντας την πλάκα ο Σαλ, πήγε και προσευχήθηκε δυνατά λέγοντας: «Θεέ μου, δεν ξέρω αν είσαι πραγματικός ή όχι, αλλά αν υπάρχεις, σε παρακαλώ κάνε τη μητέρα μου να κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια!»

Και πρόσθεσε: «Αν ο Ιησούς θέλει να τον πιστέψω, αυτό πρέπει να κάνει».

Την επόμενη μέρα η μητέρα του αγόρασε ένα ξυστό λαχείο «Lotto Tree» από τη φιλανθρωπική δημοπρασία της Εκκλησίας της. Ο Sal τα έχασε όταν ανακάλυψε ότι η μητέρα του είχε κερδίσει ένα εκατομμύριο.

Συνειδητοποιώντας ότι οι πιθανότητες της νίκης η μητέρα του ήταν τόσο μηδαμινές, ο Σαλ πλέον, έχει γίνει πιστός.

Ο ίδιος ομολογεί: «δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο Χριστός δεν έβαλε το χέρι σε αυτό».

«Δεν είχα στο μυαλό μου αυτό όταν έκανα το λογοπαίγνιο, αλλά ήταν θεόσταλτο», είπε.

Η Gloria Bentivegna, μελετώντας το τι είχε συμβεί, δηλώνει ότι είναι ευγνώμων στο Θεό για τα κέρδη της, αλλά ακόμη περισσότερο ευγνώμων για τη μεταστροφή του γιου της. Είπε: «Ο Θεός έκανε δύο θαύματα, ένα πραγματικό θαύμα», όπως αναφέρει το paraxeno.

Πηγή: trelokouneli.gr

Άθεος ζήτησε από τον Θεό 1.000.000 δολάρια