MENU

Η 33χρονη Kayleigh Oakley, από το Newington, πίνει μισό ποτηράκι από το κατούρημά της όταν ξυπνάει, υποστηρίζοντας ότι αυτό τη γεμίζει ενέργεια και διατηρεί την επιδερμίδα της φρέσκια.

Η Kayleigh, η οποία είναι σήμερα δασκάλα γιόγκα, ήταν μόλις τεσσάρων ετών όταν διαγνώστηκε με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα να υποφέρει από συνεχή κόπωση και μυϊκό πόνο. Όταν έγινε όμως 15, η Kayleigh εμφάνισε τη νόσο του Hashimoto, η οποία της προκαλεί προβλήματα με το θυροειδή.

Δύο χρόνια αργότερα της είπαν ότι είχε χρόνια κόπωση και ινομυαλγία, η οποία προκαλεί πόνο σε όλο το σώμα και ακόμη και οι μικρότερες δουλειές έγιναν δύσκολες για την Kayleigh.

Η χρόνια μάχη της με το χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα την έκανε να ξαπλώνει συχνά στο κρεβάτι, όμως η Kayleigh, ισχυρίζεται ότι από τότε που ξεκίνησε να πίνει τα ούρα της ξανάνιωσε – παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ιατρικό έγγραφο που να λέει ότι τα ούρα είναι επωφελή για τον οργανισμό.

Μιλώντας για την εναλλακτική «θεραπεία ούρων» της, η 32χρονη είπε: “Η αλλαγή ήταν σχεδόν άμεση.”

“Η κατανάλωση ούρων δεν βλάπτει κι εγώ το βλέπω ως φάρμακο.”

“Πολλές ακριβές μάρκες περιποίησης του δέρματος περιέχουν ουρία, η οποία εκκρίνεται στα ούρα, έτσι εγώ έχω ένα πολύ ακριβό προϊόν δωρεάν.”

“Ήμουν άρρωστη για πολλά χρόνια και η ζωή για μένα ήταν αρκετά δύσκολη.”

“Αν κάποιος αρρώσταινε γύρω μου, το ανοσοποιητικό μου σύστημα ήταν τόσο αδύναμο που αρρώσταινα κι εγώ.”

“Ο οργανισμός μου ήταν αδύναμος. Αν έκανα κάποια επίπονη δραστηριότητα, θα ήμουν στο κρεβάτι για μια εβδομάδα και η ζωή μου είχε γίνει πολύ άθλια.”

Πριν από δύο χρόνια, η Kayleigh, ανακάλυψε τη θεραπεία ούρων, όπου οι άνθρωποι πίνουν τα δικά τους ούρα για λόγους υγείας.

“Γοητεύτηκα από τις ιστορίες των άλλων ανθρώπων που επωφελούνταν από αυτή τη θεραπεία.”

“Προσπαθούσα για χρόνια να βελτιώσω την υγεία μου. Άλλαξα τη διατροφή και τον τρόπο ζωής μου, προσπαθώντας να εισαγάγω στον οργανισμό μου πιο φυσικά πράγματα και να μην παίρνω φάρμακα.”

“Άκουσα ότι τα ούρα μπορούν να επαναφέρουν το ανοσοποιητικό σύστημα, να βελτιώσουν την υγεία και πως κάνουν επίσης πολύ καλό στο δέρμα, γι’ αυτό σκέφτηκα να τη δοκιμάσω.”

Τώρα η Kayleigh πίνει κάθε πρωί μισό ποτήρι ούρα, αφού απορρίψει το πρώτο και το τελευταίο τμήμα του περιεχομένου του ποτηριού, καθώς λέει ότι μπορεί να περιέχει τοξίνες και ιζήματα.

“Τα ούρα το πρωί περιέχουν τις περισσότερες ορμόνες και θρεπτικά συστατικά.”

“Δεν έχουν έντονη γεύση, θα έλεγα ότι είναι λίγο αλμυρά.”

“Από τότε που ξεκίνησα να πίνω ούρα είδα διαφορά στην υγεία και το δέρμα μου.”

“Τα χρησιμοποιώ ως ενυδατική κρέμα, βάζοντας λίγη ποσότητα σε βαμβάκι κατά το ντους. Τα ούρα ενυδατώνουν και βοηθούν στην απολέπιση του δέρματος.”

Παρόλο που ο σύζυγός της δεν ακολουθεί τη θεραπεία με ούρα, η Kayleigh λέει ότι υποστηρίζει την επιλογή της.

“Είμαστε καθημερινά εκτεθειμένοι σε τόσες τοξίνες που πρέπει να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας,” είπε η Kayleig.

“Τώρα χρειάζομαι λιγότερο ύπνο και ξυπνάω μόνη μου στις 5 το πρωί χωρίς ξυπνητήρι. Ο συνδυασμός της διατροφής μου και της γιόγκα, καθώς και η κατανάλωση ούρων καθημερινά, με βοήθησε πολύ.”

Όμως η Aisling Pigott, διαιτολόγος και εκπρόσωπος της Βρετανικής Διαιτολογικής Εταιρείας, διαφωνεί.

“Δεν υπάρχουν στοιχεία που να ενθαρρύνουν τον καθένα να πίνει τα ούρα του. Το σώμα, ιδιαίτερα τα νεφρά, αφαιρούν τις τοξίνες και τις αποβάλλουν με τα ούρα.”

“Ως εκ τούτου, η συνήθεια αυτή δεν είναι ευεργετική, ενώ θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι επιβλαβής και να προκαλέσει μόλυνση.”

Πηγή: trelokouneli.gr

Γυναίκα πίνει τα ούρα της επειδή τονώνουν το ανοσοποιητικό και της χαρίζουν λαμπερή επιδερμίδα