MENU

Η Bianca, η Madison, η Tiffany, και η Paris Lucci είχαν φαινομενικά την τέλεια ζωή: ένα τεράστιο σπίτι με πισίνα στο Μπέβερλι Χιλς και επιτυχημένους γονείς. Αλλά πίσω από το γκλαμουράτο εξωτερικό περίβλημα, η οικογένεια κατέρρεε.

Ο πατέρας των κοριτσιών ήταν ιδιαίτερα καταχρηστικός και βίαιος. Συνεχώς χτυπούσε και παραμελούσε τις κόρες του, ακόμα και έσπασε το χέρι ενός κοριτσιού. Ίσως το πιο ενοχλητικό σημείο είναι ότι ενώ άφηνε τις κόρες του χωρίς φροντίδα και φαγητό, τάιζε και περιποιούταν τα αδέρφια τους. Μια μέρα, η μητέρα τους είπε ότι θα έβγαινε να αγοράσει δώρα…Δεν γύρισε ποτέ πίσω.

Όταν τα κορίτσια έγιναν 11 χρονών, υιοθετήθηκαν από ανάδοχες οικογένειες. Οι αδερφές χωρίστηκαν, και κάθε φορά που έβρισκαν ένα καλό σπίτι, ο πατέρας τους τις έστηνε εμπόδια. Έλεγε στους ανάδοχους γονείς ότι τα κορίτσια είναι απαίσια και έπειθε τους γονείς να τις απορρίψουν. Ωστόσο, οι τετράδυμες ήταν δυνατές. Τις πιο δύσκολες στιγμές, άγνωστοι τις βοηθούσαν. Οι καθηγητές παρατήρησαν ότι κάθε πρωί πήγαιναν νηστικές στο σχολείο και τους έφερναν πρωινό. Κάποιοι ανάδοχοι γονείς τους συμπεριφέρονταν σαν να ήταν δικά τους παιδιά και το προσωπικό των κοινωνικών υπηρεσιών τις καθοδηγούσαν.

Πλέον οι τέσσερις αδερφές μοιράζονται την ιστορία τους για να δείξουν ότι ενώ η οικογένειά τους δεν τους στάθηκε όπως θα έπρεπε, η κοινωνία βρισκόταν δίπλα τους να τις σώσει. Ευγνωμονούν το σύστημα υιοθεσίας, επειδή θεωρούν ότι δεν θα βρίσκονταν εκεί, χωρίς την βοήθεια της κοινωνικής πρόνοιας. Παρακολουθήστε την απίστευτη ιστορία τους, και μοιραστείτε την με τους φίλους σας.

http://www.littlethings.com/video-embed.php?vid=QaA7b2w2&utm_source=share
Η δασκάλα παρατηρεί ότι οι τετράδυμες πάντα πεινούσαν - Όταν ανακαλύπτουν το μυστικό του πατέρα τους; Αδιανόητο…
EVENTS