MENU

Πλέον, οι άντρες που ανακατεύουν, ψιλοκόβουν και τεμαχίζουν σε μια κουζίνα είναι οι πραγματικοί σταρ και γι' αυτό το λόγο, διαθέτουν μέχρι και.. αυλή με πανέμορφες γυναίκες, έτοιμες να υποκύψουν στη γοητεία τους. Κι όμως, έφτασε η εποχή που θα μιλάμε για τις γκρούπις των σεφ!

Τον περασμένο μήνα, κατά το Wine & Food Festival’s Burger Bash στη Νέα Υόρκη, υπήρχαν επισκέπτριες με σέξι περιβολή αναζητώντας εκτός από φαγητό και ελκυστικούς σεφ. «Αγόρια, μπέργκερ και μπύρες. Με αυτή τη σειρά», λέει η Shanna N., 31 ετών, η οποία έφτασε στο «Μεγάλο Μήλο» από το Μαϊάμι μόνο και μόνο για να συναναστραφεί με τους σεφ. «Είμαι επιλεκτική, αλλά θα έβγαινα ραντεβού με έναν σεφ γιατί θα ήθελα να επεκτείνω τους ορίζοντές μου», δηλώνει η φίλη της Shanna, Melissa Getlen, στους New York Post. «Είναι σελέμπτιτις!», συμπληρώνει η 32χρονη.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, οι σεφ είναι οι νέοι ροκ σταρ, και συνοδεύονται και από γκρούπις οι οποίες ενισχύουν το στάτους τους. «Οι γυναίκες ξεσπούν σε κραυγές βλέποντας τον αγαπημένο τους σεφ να είναι απασχολημένοι στις κουζίνες τους, να τυλίγουν σούσι… Είναι οι θεοί της κουζίνας, όπως ο William Todd English, ένας διάσημος σεφ που κάποτε βρέθηκε γυμνός σε ένα τζακούζι μαζί με τρεις νεαρές…», γράφει το δημοσίευμα. «Οι γυναίκες παθιάζονται βλέποντας τον Mario Batali, να μοιράζεται τις συνταγές του στο πλατό, όπως κατά το παρελθόν τρελαίνονταν βλέποντας τους Beatles», δηλώνει ο υπεύθυνος του New York Food & Wine Festivals, Lee Schrager.

Για να πάρετε μια ιδέα της νέας αυτής τρέλας, μια φανατική θαυμάστρια ενός διάσημου σεφ, κάποτε τον είχε πλησιάζει με έντονη ορμή και άρχισε να… γλύφει το πουκάμισό του. «Η γυναίκα του βρισκόταν λίγα μέτρα πιο μακριά και οι φίλες της άγνωστης την επευφημούσαν», λέει ο Schrager. Φυσικά, παροξυσμό δεν προκαλούν μόνο οι άντρες σεφ, αλλά και οι γυναίκες. «Το όνειρό μου είναι να βγω ραντεβού με την April Bloomfield (σ.σ. βρετανίδα σεφ), γιατί όχι μόνο είναι ελκυστική αλλά και τόσο δημιουργική στην κουζίνα της», τονίζει ο 25χρονος Dana Salvatore ο οποίος συμπλήρωσε λέγοντας ότι δοκίμασε μέχρι και μέσω διαδικτύου να γνωρίσει σεφ.

Ο 36χρονος σεφ John Daley, θυμάται όταν κάποτε είχε κάνει σεξ με μια θαυμάστριά του. «Εκείνη καθόταν στο μπαρ και το ραντεβού της καθυστέρησε, οπότε αρχίσαμε να μιλάμε. Όταν ο αγαπημένος της τελικά ήρθε, έφαγαν σούσι και έφυγαν. Περίπου 20 λεπτά αργότερα, εκείνη επέστρεψε μόνη. Ήπιαμε και κάναμε σεξ στον πίσω χώρο του εστιατορίου… Το αγόρι της, έγραψε τη χειρότερη κριτική…».

Ο γνωστός σεφ Laurent Tourondel, που πρόσφατα άνοιξε το «L’Amico» στη Ν.Υόρκη, θυμάται με τη σειρά του μια πελάτισσα που με κάποιο τρόπο κατάφερε και βρήκε το τηλέφωνό του και του έστελνε φωτογραφίες της τα εσώρουχά της-εκείνος ήταν στην κουζίνα και εκείνη ακόμα στην αίθουσα φαγητού…

«Μια γυναίκα άρχισε να τσιρίζει ’’είναι ο John DeLucie’’ κατά τη διάρκεια πτήσης. Όλοι γύρισαν προς το μέρος μου και άρχισαν να με κοιτούν. Μερικές φορές, είναι ωραίο όλο αυτό, αλλά μερικές φορές δεν είναι και τόσο καλό», σημειώνει ο επίσης διάσημος σεφ, John DeLucie.

πηγή: boro.gr

Σεφ κάνουν άγριο σεξ με πελάτισσες... στην κουζίνα