MENU

"Η οικογένειά μου συνήθιζε να κάνει πλάκα με αυτό, μου έλεγαν συνήθως ότι είμαι... διπλή γυναίκα" αναφέρει. "Το ένα αιδοίο είναι κανονικά και το άλλο μικρό, σχεδόν... μικροσκοπικό.

Για το δεύτερο σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιώ ταμπόν, παρότι έχω περίοδο -και μάλιστα αυτό μπορεί να συμβεί και σε διαφορετικές στιγμές για το καθένα- και στα δύο αιδοία μου. Το γεγονός ότι έχω δύο αιδοία φυσικά επιδρά καταλυτικά στις ορμόνες μου".

H 22 χρονη έχει αποκτήσει ένα μεγάλο κοινό στο διαδίκτυο με το οποίο επικοινωνεί κατά καιρούς, απαντά σε απορίες και μοιράζεται μαζί τους προβληματισμούς. "Είμαι σίγουρη πως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που υποφέρουν από παρόμοια θέματα αλλά δεν βγαίνουν να μιλήσουν ανοιχτά γι αυτό"

Όταν ήμουν μικρότερη ακόμα και όταν δεν είχα ακόμα τη διάγνωση του ιατρού τύχαινε να έχω δυο φορές περίοδο"... Όσον αφορά τη σεξουαλική της ζωή; Για τις γυναίκες που έχουν δυο κόλπους το σεξ μπορεί είτε να είναι αρκετά επώδυνο είτε όμως και πολύ απολαυστικό μιας και υπάρχουν πολλές νευρικές απολήξεις στα σημαία των γεννητικών οργάνων περισσότερα από ότι σε μια γυναίκα με ένα συνηθισμένο σώμα" αναφέρει.

Πηγή: boro

Αυτή η πανέμορφη γυναίκα έχει 2 αιδοία! Πώς κάνει σεξ