MENU

Την γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια «μέσω» της σχέσης που είχε με τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει στο video clip του «Μη μιλάς» που ερμήνευε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, χάραξε τη δική της πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς εντάχθηκε στο δυναμικό του ομίλου ΑΝΤ1 και παρουσίαζε εκπομπή στο Netwix, με τις μετοχές της να εκτοξεύονται όταν «μπήκε» στο Survivor 2 που προβλήθηκε την περσινή τηλεοπτική σεζόν από το ΣΚΑΪ.

Ο λόγος, φυσικά, για την Φελίσια Λαπάτη. Η 27χρονη δημοσιογράφος είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, καθώς το γεγονός πως είναι ένα από τα πιο χαμογελαστά κορίτσια της προσδίδει πόντους.

Φυσικά, πρόκειται και για μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες των τελευταίων πολλών ετών, με την εξωτερική της εμφάνιση να φλερτάρει απροκάλυπτα με την… τελειότητα.

Η Φελίσια, πέραν όλων των άλλων, είναι και φανατική οπαδός του Παναθηναϊκού και χθες το βράδυ- στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την Euroleague- το απέδειξε για πολλοστή φορά, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ευχαριστούσε τον πατέρα της που την έκανε φαν του Τριφυλλιού!

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική λήψη, καθώς επίσης κι ορισμένες από τις πιο… αψεγάδιαστες φωτογραφίες της:

«Μπαμπά, ευχαριστώ που μ’ έκανες Παναθηναϊκό!»: Η πιο καυτή φίλαθλος του Τριφυλλιού «ξαναχτυπά»! (pics)