MENU

Εμείς βρήκαμε 25 πολύ γνωστούς celebrities - άντρες και γυναίκες - που έχουν παραδεχτεί ότι έχουν πειραματιστεί με το ίδιο φύλο και δεν ντρέπονται καθόλου για αυτό.

Κάποιοι το «φώναξαν» δημόσια, άλλοι το υπονόησαν βγάζοντας selfies με τους ομόφυλους συντρόφους τους και για κάποιους παλαιότερους το μάθαμε μέσα από την κυκλοφορία των κρυφών αυτοβιογραφιών τους.

Ανάμεσά τους, ανατρέποντας τα κοινωνικά στερεότυπα, διάσημοι καλλιτέχνες όπως ο Marlon Brando, ο David Bowie και ο Michael Stipe αποκάλυψαν την αμφιφυλοφιλία τους (δηλαδή την αδιάκριτη προτίμηση τους απέναντι και στα δύο φύλα) δημιουργώντας έναν μύθο γύρω από το όνομά τους.

Ιδιαίτερη περίπτωση ο γοητευτικός ηθοποιός Cary Grant παντρεμένος με την ηθοποιό και συγγραφέα, Betsy Drake από το 1948. Εκείνη ζήλευε θανάσιμα όλες τις γυναίκες που κοιτούσαν τον σύζυγό της. Πήραν διαζύγιο το 1962, γιατί ο Grant είχε δεσμό με τη Σοφία Λόρεν... αλλά όπως αποκαλύφθηκε αργότερα ο Γκραντ είχε παράλληλα δεσμό με τον ηθοποιό Randolph Scott, για τουλάχιστον μια δεκαετία.

Tom Hardy

Ο Revenant & Mad Max, Tom Hardy έχει δηλώσει σε gay περιοδικό ότι έχει πειραματιστεί με άντρες γιατί... είναι καλλιτέχνης και είναι φυσικό να τα έχει κάνει όλα. Μετά τα 30 αποφάσισε!

Laurence Olivier

Φήμη ή αλήθεια δεν γνωρίζουμε. Το μυστικό του μεγάλου ηθοποιού Laurence Olivier αποκαλύφθηκε σε βιογραφία του το 2011.

Burt Lancaster

Ο σταρ του «Από εδώ ως την Αιωνιότητα», Burt Lancaster. Δύο φορές παντρεμένος, διαβόητος γυναικοκατακτητής, λέγεται ότι είχε τρομερό άγχος με την εμφάνισή του και επέμενε να προσλαμβάνει ομοφυλόφιλους προσωπικούς γραμματείς - για να μην τον κατηγορούν οι σύντροφοί του για απιστία.

Andy Dick

Ο 50χρονος Αμερικανός κωμικός, ηθοποιός, μουσικός και κινηματογραφικός παραγωγός έχει δηλώσει: «Το γεγονός ότι πάω με άντρες δεν σημαίνει ότι είμαι gay».

Joe Dallesandro

O superstar και hot sex symbol πρωταγωνίστησε σε ταινίες του Andy Warhol στις δεκαετίες του 60 και του 70, Flesh, Trash και Heat. Αν και ήταν παντρεμένος τρεις φορές με γυναίκες, θεωρούσε τον εαυτό του bi: «Θεωρούσα πάντα τον εαυτό μου αμφιφυλόφυλο. Δεν ήταν ότι ένιωθα σεξουαλική έλξη για κάποιον, αλλά αν κάνεις κάτι για λίγο, μπορείς να πάρεις μια γεύση».

Ricky Martin

Πριν παραδεχθεί την ομοφυλοφιλία του ο σουπερστάρ της μουσικής, είχε δεσμό πολλά χρόνια με τη Μεξικανή τηλεπερσόνα Rebecca de Alba, η οποία έπεσε από τα σύννεφα όταν ο σύντροφός της δήλωσε ότι θα αποκτήσει δίδυμα με έναν άντρα!

James Dean

O «Επαναστάστης Xωρίς Αιτία» έβγαινε με τις θεές του Χόλιγουντ, Ursula Andres και Pier Angeli. Ωστόσο, είχε σεξουαλικές επαφές και με άντρες, όπως ακριβώς και οι συνάδελφοι του, Marlon Brando και Montgomery Clift.

Cary Grant

Ο γοητευτικός ηθοποιός παντρεμένος - αλλά με παράλληλο δεσμό με τον ηθοποιό Randolph Scott, για τουλάχιστον μια δεκαετία.

Alan Cumming

Γκέι και στρέιτ τσακώνονται στην ποδιά του! Ο Σκοτσέζος παρουσιαστής και ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει σεξουαλική όρεξη και φαντασία και ότι αισθάνεται bisexual.

Billie Joe Armstrong

O τραγουδιστής των Green Day το 1995 δήλωσε ότι από πάντα ήταν bisexual.

Marlon Brando

Ο πολλά βαρύς Marlon Brando ήταν ανοικτός με τη σεξουαλικότητά του και έχει δηλώσει προς υπεράσπιση του Γκλέτσου «Όπως και ένας μεγάλος αριθμός ανδρών και εγώ επίσης είχα ομοφυλοφιλικές εμπειρίες και δεν ντρέπομαι, γιατί δεν με ενδιέφερε ποτέ τι γνώμη έχουν οι άλλοι για μένα».

Clive Jay Davis

Ο εμβληματικός μουσικός παραγωγός, με τα 5 Grammy Awards, έχει δηλώσει ότι είχε εμπειρίες με άντρες.

Lou Reed

Ο μουσικός των The Velvet Underground, Lou Reed, παντρεμένος με την performance artist Laurie Anderson, δηλώνει bisexual.

Ο David Bowie ήταν πανσέξουαλ!

Michael Stipe

Ο frontman των R.E.M., μίλησε για την ελευθεριάζουσα σεξουαλικότητά του χωρίς ενδοιασμούς: «Έκανα σεξ και απόλαυσα το σεξ με πολλές γυναίκες μέχρι που ερωτεύτηκα κάποιον ... και ήταν άντρας»...

Evan Rachel Wood

Η ηθοποιός έχει δηλώσει ανοικτά bisexual.

Anna Paquin (ηθοποιός)

Amber Heard (ηθοποιός και σύζυγος του Johnny Depp)

Megan Fox

Η μελαχρινή φαντασίωση κάθε άνδρα το έχει δηλώσει στο Esquire: « Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είμαι bisexual».

Drew Barrymore

Σε συνέντευξη το 2003 παραδέχθηκε ότι βλέπει τις γυναίκες σεξουαλικά και είχε δεσμούς με γυναίκες στο παρελθόν.

Pete Townshend (κιθαρίστας και στιχουργός των The Who)

Angelina Jolie

Η σύζυγος του Brad Pitt έχει δηλώσει πως «Έχω αγαπήσει γυναίκες και έχω κοιμηθεί μαζί τους».

Gillian Anderson

Η σταρ των X Files έχει δηλώσει ότι είχε σχέσεις με γυναίκες στο Λύκειο...

Lindsay Lohan

Δεν έχει κρύψει την έλξη της προς τις γυναίκες.

Cate Blanchett

Είχε σχέσεις με γυναίκες κατά το παρελθόν όπως εξομολογήθηκε η ίδια σε συνέντευξή της.

πηγή: life.gr

25 διάσημοι που... ψήνουν το ψάρι και από τις δύο πλευρές! (pics)