MENU

Φαίνεται πως μετά το άκουσμα του γνωστού καρναβαλικού τραγουδιού quetelapongo(που σημαίνει «και σου το βάζω») αποφάσισαν να εφαρμόσουν τους στίχους του τραγουδιού στην πράξη!

Το βίντεο τραβήχτηκε από τον έναν εκ των δύο νεαρών (γνωστών στην πιάτσα και θεωρούμενους από τους όμορφους στον χώρο) και μάλιστα με την συναίνεση των δύο κοριτσιών (τουλάχιστον όπως φαίνεται στις εικόνες).

Οι εικόνες βιντεοσκοπήθηκαν χαράματα, στο εσωτερικό του νυχτερινού κέντρου. «Δεν νομίζω ότι οι κοπέλες ήσαν μεθυσμένες. Συμπεριφέρονταν απόλυτα φυσιολογικά και μάλιστα δεν έδειχναν να είχαν απολύτως κανένα πρόβλημα», μας είπε μπάρμαν που είδε τις επίμαχες σκηνές.

Την στιγμή που η μία κοπέλα ερωτοτροπούσε με τον έναν εργαζόμενο, ο άλλος τραβούσε με το κινητό. Το βίντεο έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια, ενώ όπως φαίνεται η μία νεαρή δεν είχε κανένα πρόβλημα με το αν η φίλη της ερωτοτροπούσε …μπροστά στα μάτια της. Αφού βέβαια είχε βγάλει τα μισά… από τα καρναβαλικά της ρούχα! Πάντως περιορίστηκαν σε έναν παρτενέρ (η κάθε μία σε αυτόν που ήθελε) και έτσι η τετραπλή ερωτική συνεύρεση δεν μετατράπηκε …σε όργιο!

Πηγή: dete.gr

Ροζ βίντεο από το Πατρινό καρναβάλι