MENU

Ο Μάκης Ψωμιάδης ανήμερα των Φώτων έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς και η κηδεία του πρώην παράγοντα της ΑΕΚ γίνεται στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στις 13:00 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 14:00 στον Ι.Ν. του Αγίου Ιωάννη όπου αρκετός κόσμος. Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά του, Σταύρος και Χριστίνα, μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Μπουρούση.

Μεταξύ άλλων στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να αποχαιρετήσει τον Μάκη Ψωμιάδη. Εκτός από τον ισχυρό άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, στην εκκλησία ήταν αρκετοί άνθρωποι του αθλητισμού και όχι μόνο. Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι Μανώλης Παπαμακάριος, Γιάννης Κομπότης, ο πρώην πρόεδρος της μπασκετικής ΑΕΚ ο Γιάννης Φιλίππου, αλλά και οι γνωστοί δικηγόροι Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Γιάννης Ηρειώτης.

Στη μνήμη του Big Mac κατέθεσαν στεφάνια ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Πατρίκ Κομνηνός, η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οικογένεια Αναστασίας Βαρδινογιάννη, η οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οικογένεια Γλου, ο Μάκης Γιαννουσάκης (είναι στη φυλακή για την υπόθεση του Noor1) και πολλοί άλλοι...

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

Μελισσανίδης και ΑΕΚ έστειλαν στεφάνι στην κηδεία του Ψωμιάδη (pics & vid)