MENU

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, oι δυο νεκροί ήταν συγχωριανοί και κουμπάροι, ενώ η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών. Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους είχαν προηγουμένως διαπληκτισμό στην πλατεία του χωριού. Τότε, ο 54χρονος δράστης και αυτόχειρας πήγε στο σπίτι του και πήρε την καραμπίνα του. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σημείο όπου βρισκόταν η 51χρονη, και την πυροβόλησε.

Ακολούθως, έστρεψε την καραμπίνα στο δικό του κεφάλι και αυτοπυροβολήθηκε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρχαν προσωπικά κίνητρα πίσω από το έγκλημα.

Ο 54χρονος, όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, εργαζόταν ως τυροκόμος στο διπλανό χωριό Περδικάκι, ενώ η άτυχη 51χρονη ήταν μια γυναίκα της βιοπάλης, αγωνίστρια και αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου.

Πηγή: enikos.gr

 

Έγκλημα στην Αμφιλοχία: Με καραμπίνα πυροβόλησε και σκότωσε ο 54χρονος την κουμπάρα του