MENU

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ένας μάρτυρας έστειλε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση του 33χρονου, Αράικ Αρουτινιάν.

Ο 33χρονος, πατέρας ενός ανήλικου αγοριού από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, είχε εξαφανιστεί στις 10/11/2022 με αποτέλεσμα η οικογένειά του να ζητά πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκεται.


Ένας μάρτυρας φαίνεται να έστειλε στην εκπομπή συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση, όπως ανέφερε και η ίδια η Νικολούλη ενώ από τα όσα ακούγονται στην εκπομπή, ο μάρτυρας ζήτησε προστασία για τις πληροφορίες που έστειλε.

«Τι σου έχει στείλει; Το σημείο; Το σημείο που έγινε ότι έγινε, τη νύχτα που χάθηκε;Τ» ήταν αρχικά τα λόγια της παρουσιάστριας ενώ αφού είδε και η ίδια αυτό που έστειλε ο μάρτυρας είπε:

«Εδώ τώρα όμως υπάρχει και κάτι άλλο, που δεν μπορώ στον αέρα, είναι… Παναγία μου! Αλλά έχουμε τον τόπο στη Θεσσαλονίκη. Μπορούμε να ενημερώσουμε την αστυνομία διακριτικά; Μιλάμε τώρα για άλλη κατάσταση και έχουμε και τον τόπο…».

«Πάει αλλού η υπόθεση δεν μιλάμε πλέον για εξαφάνιση...», είπε η δημοσιογράφος, χωρίς να δώσει επιπλέον λεπτομέρειες και θέλοντας να μην αναφέρει στον αέρα επιπλέον πληροφορίες.

Δεν το πίστευε η Νικολούλη: «28 χρόνια στην εκπομπή δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα» (vid)