MENU
Noor 1... τέλος για την Καλλιόπη Μάντακα. Η ανακρίτρια που είχε αναλάβει την υπόθεση του ναρκοπλοίου μετά τη μετάθεση από τον Πειραιά, πέρυσι τον Σεπτέμβριο, της Ευαγγελίας Αλεξακίδου παραιτήθηκε από τη διαβόητη υπόθεση.

Οι λόγοι για τους οποίους προέβη σε μια τέτοια κίνηση δεν έχουν γίνει γνωστοί, όπως άγνωστο είναι και το μέχρι πού έχει φτάσει την έρευνά της η κ. Μάντακα.

Υπενθυμίζεται πως κατηγορούμενος για κακουργηματικές πράξεις που σχετίζονται με το Noor 1 είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως και οι συνεργάτες του Νίκος Συντιχάκης, Βαγγέλης Μπαϊρακτάρης και Ηλίας Τσακίρης.

Διαβάστε παρακάτω το χωρίο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο οποίο αναφέρεται η παραίτηση της δικαστικής λειτουργού:

«Με προεδρικό διάταγμα της 22ας Αυγούστου 2019, που εκδόθηκε στην Αθήνα μετά από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το άρθρο 58 του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών (κυρωτικός νόμος 1756/1988,Α'35), όπως ισχύει και το π.δ. 83/9-7-2019 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α' 121), γίνεται δεκτή η από 9-5-2019 αίτηση παραίτησης από την υπηρεσία της Προέδρου Πρωτοδικών Πειραιά Καλλιόπης-Ιωάννας Μάντακα του Εμμανουήλ και της Μαρίας.

Ο Υπουργός

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ»

Παραιτήθηκε η ανακρίτρια του Noor 1!