MENU

Νεκρός ανασύρθηκε από τροχαίο στον Άγιο Στέφανο ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαριάς, Αλέξανδρος Ζαχαριάς. Ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς, που οδηγούσε ένα Volkswagen Golf GTI, καρφώθηκε σε στύλο της ΔΕΗ, στην προσπάθειά του να προσπεράσει ένα προπορευόμενο όχημα.

Οι εικόνες που δημοσιεύει το ethnos.gr από τον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος είναι σοκαριστικές. Σε αυτές φαίνονται τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ του ethnos.gr το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο περίπου 40 λεπτά μετά το τροχαίο.

Πυροσβέστες και αστυνομικοί, που έφθασαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, ο οποίος όμως ήταν ήδη νεκρός. Κάτοικος της περιοχής αναφέρει στο ethnos.gr ότι: «Άκουσα έναν πάρα πολύ δυνατό θόρυβο. Δεν ήταν φρενάρισμα. Ήταν πάρα πολύ δυνατός κρότος. Τρόμαξα. Σοκαρίστηκα. Φοβήθηκα πολύ». Και προσθέτει: «Μόλις άκουσα τον θόρυβο, είπα "όποιος και να ήταν, νέος, γέρος, τώρα τελείωσε". Όταν βγήκα έξω, ήρθε η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Πετάχτηκα έξω και είδα το αμάξι διαλυμένο. Είδα μετά το αμάξι πάνω στο γερανό».

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς θύμα τροχαίου και το 2014

Νεκρός σε τροχαίο ανασύρθηκε ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαριάς. Ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον Άγιο Στέφανο είχε κινδυνεύσει και το 2014.

Τότε ο πατέρας του οδηγούσε μια Ferrari κόκκινου χρώματος και είχε εμπλακεί σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαριάς και ο γιος του, Αλέξανδρος, τότε 17 ετών.

Το τροχαίο είχε σημειωθεί στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη.

Ο πατέρας Ζαχαριάς επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, όταν η κόκκινη Ferrari καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

Πηγή: ethnos.gr

Τροχαίο στον Άγιο Στέφανο: Μαρτυρία για τον θάνατο του Αλέξανδρου Ζαχαριά (pics&vid)