MENU

Σε ένα πρόσωπο γνωστό στο ευρύτερο αθλητικό φάσμα, φαίνεται ότι καταλήγει η κυβέρνηση για το πόστο του υπεύθυνου στο γραφείο τύπου του νέου υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες ο Βαγγέλης Μπραουδάκης είναι ο άνθρωπος που αναμένεται να αναλάβει το πόστο και να ηγηθεί στο επικοινωνιακό τμήμα του νέου υφυπουργού αθλητισμού.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος με το τελευταίο του blog σε γνωστή στοιχηματική ιστοσελίδα που συνεργάζεται, ουσιαστικά φωτογράφισε τις εξελίξεις γράφοντας τα εξής: «Δεν είμαι καλός στους αποχαιρετισμούς. Πολύ περισσότερο στους αιφνίδιους, εκείνους που δεν έχουν “ωριμάσει”. Ωστόσο, όσα φέρνει μία ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος, δεν λένε; Ε, λοιπόν, προέκυψε μια επαγγελματική πρόκληση, που -δυστυχώς- δεν αφήνει περιθώρια ενασχόλησης με οτιδήποτε άλλο, όσο ευχάριστο κι αν μου ήταν!».

Οι τελευταίες επαγγελματικές συνεργασίες του γνωστού δημοσιογράφου ήταν σε Μέσα του ομίλου ή επιρροής Μαρινάκη (στην ιστοσελίδα to10.gr και το ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών»), ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε σημαντικές θέσεις σε διάφορα ραδιοφωνικά (Σέντρα FM, ΣΠΟΡ FM) και τηλεοπτικά Μέσα (NovaSports, όπου έκανε την πολύ πετυχημένη εκπομπή «Όποιος αντέξει» μαζί με τον Κώστα Καραπαπά). Διετέλεσε διευθυντής της εφημερίδας GoalNews, είχε ένα πέρασμα από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, αλλά και παρουσία σε αρκετά ακόμα έντυπα.

«Προκρίνεται» η λύση Μπραουδάκη για το γραφείο τύπου του νέου υφυπουργού αθλητισμού