MENU

Μια εκδήλωση που συνδυάζει την μόδα και τον χορό μέσα από την κοινωνική αλληλεγγύη και την αγάπη για τα παιδιά που έτυχε να έρθουν αντιμέτωπα με τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Από τις 19.00-22.00 θα υπάρχει η δυνατότητα για ενημέρωση και εθελοντική εγγραφή δοτών μυελού των οστών από το ΚΕΔMΟΠ (Χάρισε Ζωή).

Φιλική Είσοδος 10 ευρώ για την ενίσχυση του Συλλόγου Φλόγα.

Παρουσίαση απο την αγαπημένη μας Νένα Χρονοπουλου.

Eκπληκτικές δημιουργίες από τους καταξιωμενους στο χώρο της μόδας Bride's by Politia Tennis Club, Olga Karaververis, Despoina Merisantzoglou, Konstantinos Mitrovgenis, Erotokritos Kimionis, Anastasios Tranoulis.

Θα περπατήσουν για Φιλανθρωπικό σκοπό φίλοι από το καλλιτεχνικό στερέωμα, τον αθλητισμό, τη μόδα : Valadis / Βαλάντης, Sunny Baltzi, Matthilde Maggira, Maggie haralampidou μαγκυ χαραλαμπιδου, Taria Boura, Anastasia Marinakou, Lia Igam, Stelios Niakaris, manikas giorgos, Γιάννης Νικολαράκος, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, Βαγγέλης Φελλάς (Βαγγελης Φελλας), Βίβιαν Μίχα (Laps Vaki) , Μαριλένα Καλλιγερου κα.

Επίσης μαζί μας ο Dimitris Grammaticoyiannis (Creative Director Stylist), OCPpro.Team -Obscura Camera Photo Projects, Apostolos Liagkas (photographer), Thanos Georgiou (photographer), Αντώνης Ρούντας (Ηχητική Υποστήριξη).

Γλυκιές δημιουργίες από τον Pastry Chef Konstantinos Mitrovgenis με την στήριξη των ΙΕΚ Όμηρος- IEK Omiros και welcome drinks από την εταιρεία Barflies - Thodoris Pirillos.

Σε ρυθμούς Latin και όχι μόνο οι φίλοι μας : Δανάη Καλλιωρα, Παναγάκος Θ.- Λιναρδή Ε., Καλαμπόκης Γ.- Σαντάρμη Κ., Ρούσσος Μ.-Ζαρνάβαλου Α., η ομάδα "GENIE" (Κακαβά Κ., Κατσιπή Μ., Λέκκα Φ., Μπαζάνη Α., Νικάκη Χ., Πετεινού Τ., Ποδηματά Κ.)

Μake-up Artists: ΙΕΚ Όμηρος- IEK Omiros

Hair stylist: Λιτσα Λιβανου

Emotional Catering: Taste & Dolls

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί επίσης με τις ευγενικές χορηγίες των: Tsakiris Mallas, Panos Papadopoulos Shoe Designer, Gianna Kazakou Online, Anyway Radio, studio paris, You and Eye Tzanetakis Optics, Pure Love by Thalassini, Donutsmania, Lux, Angelina Mannequins-Shopfitting, Happy people models, Volcano Φωτοαντίγραφα,Ψηφιακές Εκτυπώσεις,Γουδί Ζωγράφου.

Σας προσκαλούμε να αγκαλιάσετε με αγάπη αυτήν την πρωτοβουλία να γίνετε δότες μυελού των οστών δίνοντας δεύτερη ευκαιρία για ζωή στα παιδιά αυτά και να ενημερωθείτε για το έργο του Συλλόγου Φλόγα από τους εκπροσώπους που θα είναι παρόντες.

Διοργάνωση εκδήλωσης: Μαρία και Χριστίνα Νούλια.

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. H Φλόγα συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Τετάρτη 3 Aπριλίου κρατάμε την «Φλόγα» αναμμένη στο Politia Tennis Club