MENU

«Είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς, δεν υπάρχει τρόπος, δεν συμβιβάζεσαι ότι το παιδί έχει φύγει. Είναι πολλές μέρες που περιμένω το παιδί να γυρίσει [...] Η αδερφή του Μάριου μου λέει "είναι τραγικό και απαράδεκτο ο τρόπος που έφυγε ο αδερφός μου μέσα στο σχολείο και να μην μπορούν να βρουν τον δολοφόνο". Αυτό με ρωτάει συνέχεια και δεν έχω απάντηση να της δώσω, τι να της πω» είπε ο κ. Σουλούκος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» το βράδυ της Τρίτης στον Άλφα.

«Από ότι έμαθα πολύ αργότερα, εκείνο το βράδυ γινόταν ένα γλέντι στο Μενίδι από Ρομά. Κι ο λόγος ήταν ότι πριν λίγες ήμερες είχε συλληφθεί μια γυναίκα, έμπορος ναρκωτικών, δεν προφυλακίστηκε, αφέθηκε ελεύθερη και δώσαμε το δικαίωμα σε κάποιον ανεγκέφαλο να πάρει το πιστόλι, να πυροβολεί και να γλεντάει. Δυστυχώς αυτό δεν είναι απόλυτα εξακριβωμένο και ο δολοφόνος του παιδιού μου κυκλοφορεί ελεύθερος ακόμα. Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να βρει το όπλο από το οποίο δολοφονήθηκε ο Μάριος για αυτό και δεν μπορούν να καταλήξουν κάπου» ανέφερε ο κ. Σουλούκος σχετικά με τις έρευνες.

Η μέρα του δυστυχήματος

Περιέγραψε και τα γεγονότα εκείνης της μέρας και πως αντιμετώπισε εκείνες τις στιγμές. «Η γυναίκα μου ήταν εφτά χρόνια δασκάλα σε εκείνο το σχολείο που ο Μάριος άφησε την τελευταία του πνοή και το παιδί μας ήταν μαθητής της εκείνη τη χρονιά. Η γιορτή θα ξεκινούσε στις 19.30 το απόγευμα ενώ ο Μάριος είχε τόση χαρά που θα έλεγε το ποίημα του που έφυγε από το σπίτι στις 18:00 για να βοηθήσει και τη μητέρα του στην ετοιμασία της γιορτής. Και λίγο πριν έρθει η σειρά του για να πει κι αυτός το ποίημα, το παιδί σωριάστηκε κάτω στο προαύλιο του σχολείου. Δεν ακούστηκε κανένας πυροβολισμός γιατί τα παιδιά τραγουδούσαν δυνατά. Τότε υπήρξε μεγάλη αναστάτωση και μάλιστα θυμάμαι ότι άκουσα τη διευθύντρια να φωνάζει: ''ένας γιατρός να έρθει γρήγορα στο παιδί''. Πλησίασα το Μάριο. Ήταν μελανιασμένος και υπήρχαν αίματα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς δεν ήξερε τι έπαθε ο Μάριος κι ο καθένας έλεγε τη γνώμη του. Η σύζυγος κατάλαβε ότι το παιδί είναι χτυπημένο πολύ σοβαρά και ήταν η μόνη που φώναζε και έλεγε:"Το παιδί μου είναι πολύ σοβαρά. Χτυπήθηκε από κάπου ψηλά, κάτι ήρθε από ψηλά και το χτύπησε, κάποιο αντικείμενο έπεσε στο κεφάλι του" φώναζε η γυναίκα μου. Και δεν μπορούσαμε να το πιστέψαμε εμείς αυτό εκείνη τη στιγμή γιατί όλοι νομίζαμε ότι το παιδί ζαλίστηκε, έπεσε κάτω και χτύπησε", συνέχισε.

Μάλιστα ο κ. Σουλούκος αποκάλυψε πως πληροφορήθηκε την αιτία θανάτου, δηλαδή τον εξοστρακισμό της σφαίρας στο κεφάλι του παιδιού, μετά τη νεκροψία. Το παιδί ήταν ακόμα ζωντανό όταν έφθασαν στο νοσοκομείο.

«Έψαχνα να βρω τι αντικείμενο έπεσε στο κεφάλι του παιδιού και δεν έβρισκα τίποτα. Στη συνέχεια καλέσαμε το ασθενοφόρο και πήγαμε στο νοσοκομείο. Μέχρι να φτάσουμε, ο Μάριος ήταν ζωντανός. Εμείς περιμέναμε ότι το παιδί θα συνέλθει. Μετά από δυο ώρες μας ανακοίνωσαν ότι το παιδί μας ήταν νεκρό. Όσο και να ρωτούσα τους γιατρούς εκείνο το βράδυ από τι πέθανε το παιδί, δεν μπορούσε να μου δώσει απάντηση κανείς. Η σύζυγος επέμενε και ρωτούσε τους γιατρούς γιατί το παιδί μας έβγαλε τόσο πολύ αίμα, αλλά δεν της απαντούσε κανείς. Από τη νεκροψία μάθαμε ότι ο Μάριος πέθανε από σφαίρα στο κεφάλι. Όταν το ακούσαμε σοκαριστήκαμε», είπε συντετριμμένος.

Πηγή: lifo.gr

Συγκλονίζει ο πατέρας του Μάριου: «Ο δολοφόνος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος»