MENU

Σε τραγωδία μετατράπηκε η βόλτα μιας παρέας νεαρών εκδρομέων στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά. Ο 30χρονος που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα κατέληξε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο των Γρεβενών.

Πληροφορίες από τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στα Γρεβενά αναφέρουν ότι το χιονοδρομικό ήταν κλειστό λόγω ομίχλης. Μια παρέα πέντε φίλων δοκίμασε να κάνει snowboard εκτός πίστας, σε κορυφή όπου το χιόνι ήταν «απάτητο».

Η χιονοστιβάδα που δημιουργήθηκε, παρέσυρε δύο από τα μέλη της παρέας, ένα εκ των οποίων χτύπησε πάνω σε δέντρο.

Όπως μεταδίδει το Kozanimedia ο άτυχος άντρας ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του από το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γρεβενών όπου κατέληξε περίπου στις 16:00 το απόγευμα παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος νέος που έχασε τη ζωή του στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας είναι γιος γνωστού αγγειοχειρουργού της Αθήνας.

Στο protothema.gr μίλησε ο πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου Γρεβενών ο οποίος υποστήριξε ότι η Βασιλίτσα ήταν κλειστή κι ότι η τραγωδία σημειώθηκε εκτός των χιονοδρομικών πιστών.

«Το χιονοδρομικό είναι κλειστό, είναι εκτός λειτουργίας, είναι στο στάδιο της προετοιμασίας και μια παρέα ανεβαίνοντας με τα πόδια, τους συνέβη αυτό το ατύχημα. Το συμβάν έγινε εκτός των χιονοδρομικών πιστών» είπε ο Θωμάς Καραγιάννης, πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας.

Πηγή: protothema.gr

Νεκρός ο 30χρονος που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα