MENU

Από το πρωί της Τρίτης έχει σημάνει συναγερμός στις τάξεις της ΕΛΑΣ και μετά από συνεχείς συσκέψεις επιτελών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ηγεσίας της Αστυνομίας αποφασίστηκε η μετακόμιση στο αεροδρόμιο ομάδας των ΕΚΑΜ και πυροτεχνουργών ως προληπτικά μέτρα και όχι ως ενίσχυση μέτρων κινδύνου.

Τα μέτρα, που επικυρώθηκαν στην σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό, όπου μετείχαν μεταξύ άλλων οι Πάνος Καμμένος και Νίκος Τόσκας, περιλαμβάνουν ακόμη αξιοποίηση του συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου για τον εντοπισμό εκρηκτικών υλών, ενώ και οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν εντείνει τις ενέργειές τους για συλλογή πληροφοριών και επιτήρηση. Ιδιαίτερη προσοχή θα δίνεται, σύμφωνα με τις εντολές, σε όλους όσοι έχουν εκδώσει εισιτήριο για να ταξιδέψουν προς Βρυξέλλες, Παρίσι, αλλά και Ρώμη.

Στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ, του Ηλεκτρικού και του ΤΡΑΜ θα περιπολούν ομάδες της ΟΠΚΕ, ενώ η ομάδα ΔΙΑΣ, περιπολικά της Άμεσης Δρασης και αυτοκίνητα της Ασφάλειας θα πυκνώσουν τις περιπολίες τους πέριξ των σταθμών και σε πολυσύχναστες στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ.

Πηγή: Newpost.gr

Έκτακτα μέτρα στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στο Βέλγιο