MENU

Τραγική κατάληξη στην αναζήτηση της 43χρονης γυναίκας που αγνοείτο στο Καματερό. Ο σύζυγός της αναγνώρισε τη γυναίκα του στη σορό που εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή της Φρεαττύδας. Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ στη σημείο έσπευσε και το Λιμενικό Σώμα.

Την αναγνώρισε ο σύζυγός της

Η σορός μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου κλήθηκε ο σύζυγός της 43χρονης και σύμφωνα με πληροφορίες από το Πυροσβεστικό Σώμα, την αναγνώρισε.

Η άτυχη γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι της για να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο, την περασμένη Πέμπτη, εν μέσω κακοκαιρίας. Το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Καματερό.

«Είχαν κλείσει το δρόμο στην Φυλής και προφανώς δεν μπορούσε να φύγει»

Νωρίτερα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο σύζυγός της, Ανδρέας Παρασκευόπουλος, είχε περιγράψει την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της:

«Περίπου στις 10:30 με 11 παρά είχαμε την τελευταία επικοινωνία. Συνήθως το δρομολόγιο ήταν να πάει να πάρει τα παιδιά και να ξαναγυρίσει πάλι το μεσημέρι.Την έψαχνε η μητέρα μου από το μεσημέρι για να της πει να πάρει μόνο το ένα παιδί από το σχολείο, αλλά δεν το σήκωνε το κινητό. Είχαν κλείσει το δρόμο στην Φυλής και προφανώς δεν μπορούσε να φύγει. Εικασίες κάνουμε γιατί κανείς δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Μέσα στο αμάξι βρέθηκαν μόνο τα κλειδιά του αυτοκινήτου πάνω στη μηχανή. Προφανώς άνοιξε την πόρτα και την παρέσυρε το αμάξι και την πέταξε μέσα στο ρέμα που είχε πάρα πολύ νερό από ό, τι μας είπαν. Από την πρώτη στιγμή έχει έρθει ο δήμαρχος του Ιλίου και μου είπαν ότι το νερό πέρναγε από πάνω. Εγώ αρχικά γύρισα την περιοχή μπας και δω το αμάξι κάπου σταματημένο ή τρακαρισμένο. Επαιρνα τηλέφωνο το ΕΚΑΒ να δω αν έχει κάποια κλήση αλλά επειδή δεν μπορούσα να πάω στο αστυνομικό τμήμα στο Καματερό πήγα στους Αγ. Αναργύρους, δήλωσα την εξαφάνιση, ψάξαν οι άνθρωποι, πήραν τηλέφωνο την πυροσβεστική και εκείνη την ώρα με παίρνει η μητέρα μου και μου λέει ότι ένας νεαρός έχει τραβήξει φωτογραφία το αυτοκίνητο και ρωτάει το μεγάλο το παιδί αν είναι της μητέρας σου. Πήγαμε στο σημείο κι έχει βρεθεί το αυτοκίνητο αλλά η Ελένη πουθενά. Εκείνη την ώρα ήρθε η πυροσβεστική κατά τις 18:30 και από τότε ψάχνουμε συνέχεια. Δεν έχω παράπονο ψάχνουν μέρα νύχτα, είναι εδώ πάνω από 50 άτομα, έχουν οργώσει όλο το ποτάμι πέντε φορές».

Επικίνδυνο το σημείο-Καμία προστασία

Ο σύζυγος της 43χρονης τόνισε πως στο συγκεκριμένο, επικίνδυνο σημείο δεν υπάρχει καμία προστασία: «Εγώ το μόνο που ζητάω σαν έκκληση. Δεν υπάρχει ένα προστατευτικό, ένα κάγκελο. Περνάνε παιδιά για το σχολείο, περνάνε ηλικιωμένοι, θα τους πάρει μέσα. Εϊναι κρίμα να χάνονται ανθρώπινες ζωές ή να αγνοούνται. Από το δήμο Καματερού δεν έχει εμφανιστεί κανένας. Τίποτα, μόνο η ΕΚΑΜ και η πυροσβεστική είναι εδώ».

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο όταν βρέθηκε είχε μέσα νερά και λάσπες, όμως στο πορτμπαγκάζ ήταν στεγνό, που σημαίνει ότι πρέπει να κύλησε και όχι να βυθίστηκε...

Πηγή: thetoc

Νεκρή στη Φρεαττύδα η αγνοούμενη του Καματερού