MENU

Όπως αποκαλύφθηκε, οδηγός του αυτοκινήτου ήταν η 15χρονη. Τα ερωτήματα γύρω από το τροχαίο δυστύχημα είναι πολλά και αναπάντητα καθώς δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος που ένα ανήλικο κορίτσι – προφανώς χωρίς δίπλωμα-, έκατσε πίσω από το τιμόνι του οχήματος, ρίχνοντάς το στο αρδευτικό κανάλι της Λακωνίας.

Αφού η 15χρονη από τη Λακωνία, κάρφωσε το αυτοκίνητο –στο οποίο επέβαιναν και οι γονείς της- στα κιγκλιδώματα της γέφυρας του ποταμού Βασιλοπόταμου, στη συνέχεια το όχημα έπεσε μέσα στο νερό από ύψος 4 μέτρων, με τους γονείς της εν τέλει να καταφέρνουν να βγουν από αυτό.

Δυστυχώς η 15χρονη εγκλωβίστηκε με τη ζώνη της και έμεινε κάτω από το νερό για 40 ολόκληρα λεπτά, όπως αποκάλυψε στο newsit.gr ο δήμαρχος Σκάλας Λακωνίας.

Μετά από παρέμβαση των πυροσβεστών αλλά και των γονιών της, που ήλπιζαν να δουν το παιδί τους να βγαίνει στην επιφάνεια του νερού, η 15χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της. Λίγη ώρα μετά, επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της σε Κέντρο Υγείας της Λάρισας.

Από την πρόσκρουση του οχήματος στα κιγκλιδώματα, τραυματίστηκε ένας ακόμα άνδρας ο οποίος βρισκόταν στο σημείο αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Με ελαφρά τραύματα είναι και οι γονείς της 15χρονης.

Πηγή: newsit.gr

 

Λακωνία: Για 40 λεπτά έμεινε κάτω από το νερό η 15χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο (vid)