Σε συναγερμό έχει τεθεί η Ελληνική Αστυνομία στην περιοχή της Γλυφάδας, μετά την υπόθεση απόπειρας αρπαγής ενός παιδιού από γήπεδο της περιοχής, αναζητώντας στοιχεία και από κάμερες στην περιοχή για να εντοπίσουν τον δράστη. Εκτιμάται ότι τυχόν υλικό που θα βρεθεί και στο οποίο θα αποτυπώνονται οι κινήσεις του δράστη θα οδηγήσει στον εντοπισμό του.
Σύμφωνα δε με πληροφορίες πρόκειται για άτομο ύψους περίπου 1,80 με γαλανά μάτια, που φορούσε μαύρα ρούχα.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα έγιναν όταν ένα παιδί βγήκε από γήπεδο στη Γλυφάδα και ενώ περίμενε να έρθει να το παραλάβει η μητέρα του, ένας άντρας το φώναξε με το όνομά του, λέγοντάς του ότι η μητέρα του είχε χτυπήσει και του είχε αναθέσει να το πάρει εκείνος.
Ευτυχώς όμως, προφανώς έχοντας πάρει τις κατάλληλες συμβουλές το παιδί δεν πίστεψε τον άγνωστο άνδρα, φοβήθηκε, μπήκε ξανά μέσα στο γήπεδο και επικοινώνησε άμεσα με τον πατέρα του.
Η οικογένεια του παιδιού κατέθεσε στους αστυνομικούς για όσα συνέβησαν. Μάλιστα, το παιδί περιέγραψε τον συγκεκριμένο άνδρα, λέγοντας ότι φορούσε μαύρα ρούχα, είχε κοντό μαλλί, γαλάζια μάτια και ήταν γυμνασμένος.
Όλοι οι γονείς των αθλητών ενημερώθηκαν από τους συλλόγους για το περιστατικό, ζητώντας μάλιστα από τους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ενημερώσουν τα παιδιά τους σε περίπτωση καθυστέρησης, ώστε αυτά να παραμένουν στο γήπεδο, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη και οι έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία.
Πηγή: newsbomb.gr