MENU

Το τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης (21.01.25) στη συμβολή των Πελοποννήσου και Καλαβρύτων, στην Αγία Παρασκευή. Ο 85χρονος επιχείρησε να διασχίσει με τον σκύλο του κάθετα την οδό Καλαβρύτων, όταν ο 22χρονος οδηγός της μηχανής τους παρέσυρε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ηλικιωμένου και του κατοικιδίου του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία που επικαλείται η ΕΡΤ, ο οδηγός φαίνεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Ακολούθησε η σύλληψή του από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγίας Αγίας Παρασκευής, ενώ κατά τη διάρκεια της προανάκρισης διαπιστώθηκε πως οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και πως η μηχανή δεν είχε περάσει από ΚΤΕΟ. 

Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, που διενεργεί την προανάκριση, για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.

Ο οδηγός αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πηγή: newsit.gr

Με μεγάλη ταχύτητα έτρεχε ο οδηγός που σκότωσε τον ηλικιωμένο και τον σκύλο του στην Αγία Παρασκευή (vid)