MENU

Ο φερόμενος ως δράστης βρίσκεται στο τμήμα Ανθρωποκτονιών και το απόγευμα, παρουσία του δικηγόρου του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για την δολοφονία της 29χρονης εν διαστάσει συζύγου του.

Ο Νο.1 ύποπτος ήταν εξ αρχής ο εν διαστάσει σύζυγος της 29χρονης Γεωργιανής μητέρας δύο παιδιών, που βρέθηκε στραγγαλισμένη στο διαμέρισμα της, στην Καλλιθέα, από συγγενικό της πρόσωπο που την αναζητούσε από το βράδυ της Κυριακής.Το πρωί της Πέμπτης ο φερόμενος ως δράστης, έδωσε πολύωρη κατάθεση, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις.

Οπως διεπίστωσε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροτομή στο πτώμα της άτυχης γυναίκας, η 29χρονη είχε στραγγαλιστεί με μια λεπτή δερμάτινη γυναικεία ζώνη, η οποία βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι της. Παράλληλα στο λαιμό της έφερε εκδορές, που είχαν προκληθεί από νύχια.

Τη Δευτέρα οι συγγενείς της, αφού δεν είχαν καταφέρει να την εντοπίσουν το προηγούμενο σαββατοκύριακο στράφηκαν για βοήθεια στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας, όπου και δήλωσαν την εξαφάνισή της. Στις 20:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας κλειδαράς, παρουσία αστυνομικών και της θείας της άτυχης κοπέλας, άνοιξε την πόρτα με αποτέλεσμα να έλθουν αντιμέτωποι με το φρικιαστικό θέαμα.

Πηγή: ethnos.gr

Καλλιθέα: Στα χέρια των Αρχών ο δολοφόνος της 29χρονης