MENU

Η δολοφονία του Τάσου έγινε το 2009, εξίσου σοκαριστικά όμως είναι όσα συνέβησαν νωρίτερα, από τη στιγμή δηλαδή που συναντήθηκαν οι δρόμοι αυτών των ανθρώπων.

Η δικογραφία που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso» προκαλεί σοκ αλλά και έκπληξη για όσα διαδραματίστηκαν πριν από μερικά χρόνια στην Ελλάδα, τα οποία δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε η Ε.Λ. Τζέιμς, συγγραφέας της περίφημης τριλογίας «50 αποχρώσεις του Γκρι» που μεταφέρθηκε στο σινεμά!

Στις 24 Νοεμβρίου του 2009 ο 34χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος πυροβόλησε και σκότωσε τον Τάσο Πετρίδη έχοντας μαζί του την 24χρονη Μαρία Σ. Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, αιτία του φονικού ήταν οι προσωπικές διαφορές μεταξύ θύτη και θύματος για τα «μάτια» της νεαρής. 

Πρωτόδικα ο σωφρονιστικός υπάλληλος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών για τη δολοφονία και η Μαρία σε 15 χρόνια για συνεργεία.

Σε λίγες ημέρες όμως το ζευγάρι θα βρεθεί και πάλι στο εδώλιο, καθώς στις 8 Μαΐου ξεκινά η δίκη του σε δεύτερο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά. Τη δικαστική αίθουσα αναμένεται να συνταράξουν αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την 30χρονη σήμερα Μαρία, τη φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου.

Το παράδοξο επίσης της υπόθεσης είναι πως, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του δολοφονημένου, οι δράστες δεν έχουν μετανιώσει για την πράξη τους!Το «συμβόλαιο υποταγής» του 44χρονου με την «αφέντρα»

Η «Espresso» αποκαλύπτει ολόκληρο το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ της εμφανιζόμενης ως «αφέντρας» Μαρίας Σ. και του «σκλάβου» Τάσου Πετρίδη. Το απίστευτο... ιδιωτικό συμφωνητικό υποστηρίζει ότι ανακάλυψε η μητέρα του άτυχου 44χρονου κρυμμένο μέσα σε συρτάρι του γιου της, λίγο καιρό μετά τη δολοφονία του τον Νοέμβριο του 2009.Αφέντρα Σ. Μαρία20 Φεβρουαρίου 2007ΑΘΗΝΑ

Ταπεινό σκουλήκι:

Πληροφορήθηκα πω όνειρο και επιθυμία της ζωής σου είναι να με υπηρετήσεις πιστά και να γίνεις σκλάβος των ποδιών μου. Σου δίνω λοιπόν την άδεια να με επισκεπτείς και αφού προσκυνήσεις τα πόδια μου, να σε εξετάσω κατά πόσο είσαι άξιος να αναλάβεις την τιμή να με υπηρετήσεις. Περιμένω το συντομότερο δυνατό να σε υποδουλώσω και να σε εντάξω στο δυναμικό του υπηρετικού προσωπικού μου.

Με απαίτηση

Αφέντρα Σ. ΜαρίαΥΓ. Τα θέματα που θα εξεταστεί είναι υπακοή, αφοσίωση, ταπείνωση, συμπεριφορά.ΣΧΕΣΗ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑΣ ΜΟΡΦΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΕΤΕΡΟΥ!

Το παρόν συμφωνητικό αποτελεί συμφωνία και δέσμευση των ακολούθων όρων και κανόνων από τον σκλάβο Αναστάσιο Πετρίδη και την αφέντρα Μαρία Σ. Έχει σκοπό να δεσμεύσει τον σκλάβο στην κυριαρχία της αφέντρας, με αποτέλεσμα να υπηρετεί πιστά κάθε διαταγή και επιθυμία της αφέντρας!

Από την άλλη μεριά η αφέντρα δεν δεσμεύεται πουθενά και είναι ελεύθερη των πράξεών της, έχοντας όμως το δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε θελήσει τον σκλάβο της! Η αφέντρα έχει δηλώσει προκαταβολικά πως κυριότερα θα είναι: Αυστηρή, αυταρχική, ανελέητη, σκληρή και βασανιστική απέναντι στον σκλάβο της καθώς και άνευ ορίων!

Ο σκλάβος έχει δηλώσει προκαταβολικά πως κυριότερα θα είναι: Ταπεινός, σεμνός, πιστός, πρόθυμος, ευχάριστος, ευγενικός, υπάκουος καθώς και οτιδήποτε άλλο του ζητηθεί από την αφέντρα.

Τους παρακάτω όρους και κανόνες πρέπει να εφαρμόσει πιστά και άνευ αντίρρησης καμίας ο φερόμενος ως σκλάβος και η φερόμενη ως αφέντρα.

1) Δεν ζητάμε ποτέ και τίποτα

2) Η αφέντρα έχει όλα τα δικαιώματα πάνω στη ζωή, στο σώμα και στην περιουσία του σκλάβου της

3) 24 ώρες το 24ωρο είμαστε στη διάθεση της αφέντραςΟι 10 εντολές της αφέντρας

1) Αγαπάω την αφέντρα μου

2) Δεν σχολιάζω τις εξόδους της

3) Γλείφω πάντα τις μπότες της

4) Της είμαι πιστός

5) Δεν ξανακλαίω

6) Δεν ξαναπίνω

7) Δεν ξαναγγίζω τα κινητά της

8) Τη σέβομαι - δεν βρίζω

9) Θα βγαίνουμε μόνο όταν εκείνη το θέλει

10) Δεν της ξαναμιλώ για γάμοΟι βασικές απαιτήσεις της αφέντρας

Κατόπιν προσωπικής επιθυμίας της αφέντρας οι παρακάτω όροι πρέπει να εφαρμοστούν πιστά και με τυφλή υπακοή από τον σκλάβο:

1) Να μ'αγαπάς σαν θεό

2) Να μη με ξαναβρίσεις

3) Άμεση εκτέλεση των προσταγών μου

4) Δεν θα λατρεύεις καμία άλλη όπως εμένα

5) Δεν θα έχεις δικαίωμα να ζητάς αναφορά

6) Θα κάνεις πάντα αυτό που λέω με ευχαρίστηση

7) Όταν θέλω θα με αποκαλείς Μωρό μου & Αγάπη μου

8) Απαγορεύονται τα παράπονα

9) Οφείλεις να με προστατεύεις από κάθε επικίνδυνο άντρα

10) Θα μου επαναλαμβάνεις πολύ συχνά ότι δεν υπάρχει άλλος σαν εσένα. Π.χ.: Είμαι τέλειος

11) Κατανόηση σε ό,τι λέω και όχι απλώς υπακοή

12) Όταν σε διατάζω να βγεις με κάποιον θα βγαίνεις

13) Θα με γ... πάντα άγρια

14) Κάθε φορά που θα μπαίνω στο σπίτι θα προσκυνάς και θα μου γλύφεις τις μπότες ή τις γόβες ή ό,τι άλλο φοράω με κ...

15) Θα μιλάς κατόπιν διαταγής μου πολύ πρόστυχαΠροσφορά σκλάβου σε ό,τι αφορά την καταφατική απάντηση της αφέντρας στο να κάνει δεκτό το αίτημά του:

Κυρία μου, επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω τον λόγο που με οδηγεί στην απόφαση να γίνω μέρος της ιδιοκτησίας σας και να ανήκω ολοκληρωτικά σε σας για όσο το επιθυμείτε εσείς φυσικά!

Μετά από αρκετό διάστημα που σας γνωρίζω, περίπου πέντε μήνες από τον Σεπτέμβριο του 2006, έχω αναγνωρίσει την τελειότητα στον χαρακτήρα σας, στην εμφάνισή σας, στη σκέψη σας και κυρίως στην ανωτερότητά σας που σας κάνει να ξεχωρίζετε από οτιδήποτε άλλο υπάρχει! Μαγέψατε και κατακτήσατε τα αισθήματά μου με την κάθε ημέρα που ζούσα κοντά σας. Δεν μπόρεσα στιγμή να αντισταθώ στην κάθε απαίτησή σας και στην κάθε επιθυμία σας σε όλη τη διάρκεια που είμαι μαζί σας. Προσπάθησα να σας κερδίσω με πολλούς τρόπους και να σας κάνω δική μου για πάντα. Μάταιο! 

Δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν μια ΘΕΑ σαν εσάς να στερούταν λογική, όπως συνέβη σε εμένα από τη στιγμή που άρχισα να αναγνωρίζω την τελειότητά σας. Με αναστήσατε όπως πολύ σωστά έχετε πει και από ό,τι γνωρίζετε, όταν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε τη ζωή μου την οφείλω σε σας και έτσι πρέπει να γίνει. Αισθάνομαι πραγματικά πως δεν θα μπορέσω στιγμή να νιώσω καλά μέσα μου και να απολαύσω τη ζωή μακριά σας όταν δεν θα μπορώ να σας κάνω να γελάσετε και να αντικρίσω το τέλειο χαμόγελό σας! Δεν θα ήταν μεμπτό, όπως πολύ ορθά και πάλι έχετε αναφέρει άπειρες φορές, το να συμβεί μια διαφορετική σχέση μεταξύ μας. Υπάρχει το εμπόδιο που δεν παρακάμπτετε! Σαν κάτι άλλο στη ζωή σας θα ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσω να υπάρχω εφόσον δεν σας αγαπώ απλά αλλά λατρεύω καθετί σε εσάς! Νιώθω και ξέρω απόλυτα ότι πλέον σας ανήκω ψυχή και σώμα!

Θα ήθελα λοιπόν να αναγνωρίσετε τα αισθήματά μου και την ειλικρίνειά μου προς το πρόσωπό σας και να κάνετε δεκτή την απόφασή μου να σας υπηρετώ όσο πιο πιστά γίνεται! Υπόσχομαι να μη σας απογοητεύσω ποτέ στην απόφασή σας αυτή και να σας κάνω να καταλάβετε πως είμαι ευτυχισμένος όταν μπορώ να σας προσφέρω όλες μου τις δυνατότητες! Η απόφασή μου αυτή στο να γίνω δούλος σας οδηγήθηκε κατόπιν όλων αυτών των γεγονότων που συνέβησαν στη διάρκεια της γνωριμίας μας, αναγνώρισα τα αισθήματά σας για εμένα και το πάθος σας για τον έρωτα που σας προσφέρω! Πολλαπλάσια ισχύουν και για μένα όσον αφορά το πρόσωπό σας! Σας κούραζα με την πιεστικότητά μου και τις απαιτήσεις μου!

Κατάλαβα ότι έτσι σας έδιωχνα από κοντά μου και σας απομάκρυνα καθημερινά και περισσότερο! Δεν θέλω να συμβεί ποτέ αυτό! Οπότε κατέληξα  στην απόφαση αυτή και σας γνωστοποιώ το κάτωθι: Θα είμαι πιστός και υπάκουος, πρόθυμος, θα σας λατρεύω ως  ΘΕΑ που είστε και θα σας υπηρετώ τυφλά σε ό,τι διατάξετε. Δεν θα υπάρξει αντίρρηση σε οτιδήποτε και να με διατάξετε, να είστε σίγουρη για αυτό!

Σας ευχαριστώ θερμά!Προσφορά αφέντρας στον σκλάβο ως εκπλήρωση συμβολαίου και ο λόγος αυτού

Ο λόγος που σε χρειάζομαι να με υπηρετείς και να εκπληρώνεις κάθε διαταγή μου είναι ότι ανεβάζει τις αισθήσεις μου και εξυπηρετεί τις ανάγκες μου. Πάντα είχα ανάγκη από έναν καλό, πιστό και υπάκουο σκλάβο που θα ήταν αφοσιωμένος και θα λάτρευε μόνο εμένα! Η προσφορά μου στο να δεχτείς να με υπηρετείς -όπως θέλω εγώ- είναι το να μείνω για πάντα η αφέντρα σου, αρκεί να τηρήσεις πιστά ό,τι έχει λεχθεί και γραφτεί.ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε περίπτωση που ο ένας από τους δύο παραβεί για τρίτη συνεχόμενη φορά τους ανωτέρους όρους, τότε το συμφωνητικό διαλύεται αυτόματα. Σε αντίθετη περίπτωση τα πταίσματα θα τιμωρούνται ως εξής: Αποκλεισμός επαφής του ενόχου για διάστημα που θα αποφασίζει ο ενάγων. Τιμωρία που θα διαλέξει η αφέντρα ως κατάλληλη για το ενδεχόμενο πταίσμα.ΠΙΣΤΗ, ΥΠΑΚΟΗ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ, ΛΑΤΡΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΠΡΟΘΥΜΙΑ, ΖΗΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ

Ως ένδειξη καλής διαγωγής του σκλάβου η αφέντρα του προσφέρει την τιμή της ευχαρίστησης με τον τρόπο που θα αποφασίσει η ίδια! Κατόπιν εξέτασης του υποψήφιου σκλάβου της αφέντρας Μαρίας Σ. αιτήθηκε να προσκομίσει πίνακα ερωτήσεων στην υψηλοτάτη ώστε να τα μελετήσει και να του εγκρίνει ή απορρίψει μέρος αυτών. Ευχαριστεί για τον αξιόλογο χρόνο που θα σπαταλήσει η κυρία του γι' αυτόν εκ των προτέρων!ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

1) ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΚΛΑΒΟΥ: Επιτρέψτε μου να σας πλένω τα πόδια σας με τη γλώσσα μουΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΦΕΝΤΡΑΣ: ΝΑΙ!

2) ΕΡ: Να μου μιλάτε άσχημα και να με ταπεινώνετε όταν εσείς  το αποφασίσετεΑΠ: ΝΑΙ!

3) ΕΡ: Να μου αναφέρετε σε τακτά χρονικά διαστήματα την πρόοδό μουΑΠ: ΝΑΙ!

4) ΕΡ: Κάθε πόση ώρα και πώς θα αναφέρομαι;ΑΠ: Κάθε 3 ώρες με την εξής φράση: «Προσκυνώ την αυτού μεγαλειότης»!

5) ΕΡ: Ποιες θα είναι οι τιμωρίες μου για τα μικροπταίσματα που πιθανόν να διαπράξω;ΑΠ: Μία, χωρισμός.

6) ΕΡ: Για πόσο χρόνο θέτομαι σκλάβος στην υπηρεσία σας;ΑΠ: Για όσο θα τηρείς αυτά που είπαμε!

7) ΕΡ: Ποιοι και σε ποια στιγμή θα γνωρίζουν την ιδιότητά μου σε εσάςΑΠ: Ο οποιοσδήποτε!

8) ΕΡ: Λατρεύω να με χρησιμοποιείτε πού και πού ως μαξιλάρι για να ακουμπάτε τα πόδια σας. Είναι εφικτό;ΑΠ: Βεβαίως σκλαβάκι μου!

9) ΕΡ: Επιθυμώ να τσεκάρετε όλα όσα αφορούν την προσωπική μου ζωή και πλήρη έλεγχο στα πάντα από εσάς. Αυτό κατά πόσο % είναι εφικτό;ΑΠ: 90%

10) ΕΡ: Θέλετε γραπτή αναφορά από εμένα;ΑΠ: ΟΧΙ!

11) ΕΡ: Θέλετε να δημιουργήσω κάποιον ιδιαίτερο χώρο στο σπίτι μας για εσάς; Π.χ. ένα γραφείο με προσωπικά σας αντικείμενα μόνο;ΑΠ: Αμέ: Αυτό που προτείνεις! Merci!

12)ΕΡ: Όποτε το αποφασίζετε εσείς θα μπορείτε να μου πείτε το πόσο αναγκαίος σαν σκλάβος σας είμαι και πόσο απαραίτητος;ΑΠ: ΝΑΙ!

Κατόπιν όλων αυτών λοιπών και έχοντας πλήρη τη συνείδηση και γνώση για το τι ευθύνη αναλαμβάνει ο καθείς εκ των συμφωνηθέντων έναντι του άλλου, οι συμβαλλόμενοι τεκμηριώνουν την πράξη της ιδιότυπης σχέσης «αφέντρας - σκλάβου» με την υπογραφή τους και έχοντας αντίτυπο του συμφωνητικού υπογεγραμμένο και από τους δύο! Μετά την υπογραφή των συμβαλλομένων ο φερόμενος ως σκλάβος Πετρίδης Τάσος θα ανήκει ολοκληρωτικά και χωρίς προσωπικά δικαιώματα και απαιτήσεις στην αφέντρα Σ. Μαρία για όσο χρόνο επιτρέπουν οι τηρήσεις των ανωτέρων όρων!

πηγή: Espresso

Η «κυρία» και ο «σκλάβος» - Το θανατηφόρο «συμβόλαιο υποταγής»