MENU

Σύμφωνα με το Le Parisien σε ηλεκτρονική αλληλογραφία που είχε μια φίλη, η 18χρονη Kahina, σύζυγος του τζιχαντιστή Σάμι Αμιμούρ δηλώνει «απολύτως περήφανη για τον άνδρα της κι ευτυχισμένη».

Συγκεκριμένα αναφερόμενη στην αιματοχυσία της 13ης Νοεμβρίου, στην οποία ο σύζυγός της ήταν ένας από τους στυγερούς δολοφόνους αθώων πολιτών, υποστηρίζει:

«Ενθάρρυνα τον άνδρα μου να φύγει για να τρομοκρατήσει τον γαλλικό λαό που έχει τόσο αίμα στα χέρια του. Τον ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι μαζί του για να ανατιναχτώ κι εγώ».

Δεν διατάζει να απειλεί όσους προσβάλουν το Ισλάμ

Η νεαρή γυναίκα, μητέρα σήμερα ενός παιδιού, γίνεται στα μηνύματά της και απειλητική: «Η ζωή δεν είναι μόνο ειρήνη, ειρήνη, ειρήνη, αγάπη, φιλιά. Μας σκοτώνεις, σε σκοτώνω, μας πολεμάς, σε πολεμώ. Όσο συνεχίζετε να προσβάλλετε το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους θα είστε πιθανοί στόχοι και όχι μόνο οι ‘μπάτσοι’ ή οι εβραίοι αλλά όλος ο κόσμος», γράφει σε ένα μήνυμά της στις 16 Νοεμβρίου, τρεις ημέρες μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι.

Πώς ζει στη Συρία

Στα mail της περιγράφει επίσης την καθημερινή ζωή της στη Συρία: «Έχω διαμέρισμα πλήρως επιπλωμένο με εξοπλισμένη κουζίνα, δύο μπάνια και τρία δωμάτια, δεν πληρώνω ούτε ενοίκιο, ούτε ηλεκτρικό ρεύμα ούτε νερό. Α, η ωραία ζωή!», γράφει και προσθέτει: «Τα αγαθά μοιράζονται ίσα ώστε όλοι να ζουν καλά».

πηγή: iefimerida.gr

«Θα ήθελα να είμαι μαζί του, να ανατιναχτώ κι εγώ»