MENU

Πρωταγωνιστής ο Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος επισκέφτηκε τη βιομηχανική πόλη του Πικάλιοβο, 250 χλμ ανατολικά της Αγίας Πετρούπολης, εν μέσω αναβρασμού της εποχής εκείνης.

Εκεί συναντήθηκε με πολλούς ολιγάρχες βιομήχανους, ανάμεσα τους και ο δισεκατομμυριούχος Όλεγκ Ντεριπάσκα, ιδιοκτήτης ενός τεράστιου βιομηχανικού συμπλέγματος παραγωγής τσιμέντου και οικοδομικών υλικών, ο οποίος είχε προβεί σε δεκάδες απολύσεις, ενώ είχε αφήσει απλήρωτους και τους εργαζόμενούς του.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Ντεριπάσκα ήταν παράλληλα ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας κοινής ωφέλειας της πόλης και είχε αρχίσει να κόβει την θέρμανση και το νερό στους κατοίκους που δεν είχαν καταφέρει να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Όλα αυτά είχαν προκαλέσει τις κινητοποιήσεις των εργατών και των ντόπιων κατοίκων, οι οποίοι απέκλεισαν μέχρι και τον αυτοκινητόδρομο προς την Αγία Πετρούπολη, προκαλώντας μποτιλιάρισμα μήκους 400 χιλιομέτρων.

Αυτό ήταν, ο Πούτιν δεν ήθελε κάτι παραπάνω! Δείτε στο επικό βίντεο (με ελληνικούς υπότιτλους) πως συμπεριφέρεται στο... γατάκι τον Ντεριπάσκα!

Στον Πούτιν, πουτινιές?

Φέρε πίσω το στιλό ρε!Έτσι κάνεις διαπραγματεύσεις με τους βιομηχάνους!

Posted by Την έκανα νωρίς on Wednesday, 23 September 2015
Επικό βίντεο με Πούτιν και βιομήχανους! - «Έλα να υπογράψεις»