MENU

Ο Κλάους Αθανασιάδης φέτος είναι και πάλι «καυτός» και με τα γκολ του χαρίζει νίκες στην ομάδα του. Ο Ελληνας επιθετικός, έφτασε τα δέκα γκολ, με το τελευταίο εξ’ αυτών (το πέτυχε κόντρα στον Πλατανιά) να του χαρίζει το βραβείο το καλύτερου γκολ της αγωνιστικής.

Σήμερα, λίγο πριν την έναρξη του φιλικού, παρέλαβε το βραβείο του και τόνισε:  «Όταν πάει καλά η ομάδα έρχονται τα βραβεία. Θετικό για μένα να βοηθάω την ομάδα, αυτός είναι ο πρώτος μου στόχος μακάρι να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα».

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για πολλά θέματα και οι απαντήσεις που έδωσε έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μόνο παιχνίδια για το πρωτάθλημα, είπε: «Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος, ας είμαστε υγιής για να πανηγυρίσουμε στο τέλος».

Για τις θέσεις που αγωνίζεται φέτος, είπε: «Όπου θέλει ο προπονητής μου παίζω, δεν έχω καμία αντίρρηση. Εγώ απλά είμαι υποχρεωμένος να δίνω το 100% και αυτό κάνω».

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Δεν δίνουμε σημασία εμείς σαν παίκτες, άλλοι είναι οι υπεύθυνοι. Όποιος και να έρθει θα τον βοηθήσουμε να μπει γρήγορα στο κλίμα της ομάδας».

Επίσης, σχολίασε και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Αργεί αυτός ο αγώνας, εμάς μας απασχολεί ο Παναιτωλικός».

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα: «Όταν είσαι ΠΑΟΚ ζεις πάντα υπό πίεση. Τώρα πιεζόμαστε για να επιστρέψουμε στη κορυφή».

Για την «κοιλιά» που έκανε η ομάδα, σημείωσε: «Κάναμε κάποιες άσχημες εμφανίσεις, όμως έχουμε αποθέματα και μακάρι να πιάσουμε τα επίπεδα απόδοσης του πρώτου γύρου».

Κλείνοντας, μίλησε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Δεν θα είμαστε πουθενά μόνοι μας, το ξέρουμε αυτό. Όλοι κατάλαβαν μετά την Καλλονή τι συμβαίνει, έχουμε δύσκολη συνέχεια και είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του».

«Θέλουμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος»