MENU

Ο Ισπανός τεχνικός της Βέροιας δήλωσε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς καθώς πιστεύαμε ότι αν παίρναμε τη νίκη θα φαινόταν όλη η καλή δουλειά που γίνεται μέσα στον μήνα. Δώσαμε πολλά ματς το τελευταίο διάστημα, κάποιοι παίκτες μας είναι κουρασμένοι, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Η εξέλιξη του ματς μας βοήθησε να δώσουμε χρόνο και σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ, αλλά και να ξεκουράσουμε κάποιους άλλους».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ευκολία με την οποία δέχεται γκολ η ομάδα του: «Είναι αλήθεια ότι στα τελευταία παιχνίδια δεχόμαστε εύκολα γκολ. Πιστεύω πως έχουμε χάσει την συγκέντρωσή μας αν και δουλέψαμε πολύ πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ήταν το μοναδικό μελανό σημείο στο σημερινό ματς».

Όσον αφορά την απουσία του Αμαραντίδη, ο Γκρανέρο ενημέρωσε: «Ο παίκτης ανέβασε πυρετό μετά την τελευταία προπόνηση και γι' αυτό έμεινε εκτός αποστολής».

Για τις μεταγραφές ο τεχνικός της Βέροιας ξεκαθάρισε: «Με τις συναντήσεις που κάναμε, πιστεύω ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Στόχος μας είναι να αποδεσμευτούν κάποιοι παίκτες και να έρθουν κάποιοι άλλοι».

Όσον αφορά την κατάσταση του Ντουμίτρου τόνισε: «Ο Ντουμίτρου είναι πλέον σε θέση να αγωνιστεί αλλά επειδή το παιχνίδι πήγε πολύ καλά, προτίμησα να δώσω χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν πήραν μέχρι τώρα πολλές ευκαιρίες. Την Τρίτη στο Κύπελλο θα αγωνιστεί κανονικά».

Για την απόδοση του Παυλίδη σχολίασε: «Ο Μπάμπης είναι ένας παίκτης που δουλεύει από την αρχή της σεζόν πολύ σωστά στις προπονήσεις και δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Στο τρόπο παιχνιδιού που έχουμε τον τελευταίο καιρό ο Παυλίδης ταιριάζει. Είναι ένα παράδειγμα για τον τρόπο που δουλεύει».

Για τον λόγο που ο Μπαργκάν εκτέλεσε το δεύτερο πέναλτι, ο Γκρανέρο είπε: «Δεν είχε εντολή και του έγινε παρατήρηση στα αποδυτήρια. Τα πέναλτι τα χτυπάει πάντα ο Μπεν. Ίσως όμως ο Μπαργκάν να ένοιωθε σίγουρος και να θέλησε να το εκτελέσει για να σκοράρει. Σήμερα δούλεψε καλά αλλά του έλειψε το γκολ».

Στον αντίποδα, ο Νίκος Αναστόπουλος είπε:

«Έχουμε πολλά προβλήματα, είναι γνωστά σε όλους. Μας προέκυψαν και δύο προβλήματα με τον Αρτόλα και τον Λαμπρόπουλο. Δεν αξίζει να σχολιάσω το παιχνίδι, ο διαιτητής έδωσε δύο εύκολα τα πέναλτι. Έτσι δίναμε τα πεναλτάκια και την αποβολή. Η διαιτησία μας αντιμετώπισε σαν να είμαστε μια ομάδα που ανεβήκαμε φέτος και ήρθε εδώ για να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο ΟΦΗ θα βγει από αυτήν την θέση, όσο δύσκολο και αν θα είναι. Ξεχνάμε αυτό το ματς, βλέπουμε αυτό του κυπέλλου να δούμε ποιοι θα είμαστε και πως θα είμαστε. Εμείς γνωρίζουμε ότι έχουμε 20 βαθμούς και θα τα καταφέρουμε. Εμείς γνωρίζουμε ότι έχουμε 20 βαθμούς, η ψυχολογία των παικτών είναι πολύ άσχημη. Να δούμε το κάθε ματς από κάθε πλευρά. Κερδίζουμε την Κέρκυρα, μετά από λίγες ημέρες έχουμε αφαίρεση βαθμών, στο Αγρίνιο δεν ξέραμε αν θα παίξουμε. Σκεφτείτε και μπείτε στις θέσεις αυτών των παιδιών».

«Χαρούμενοι και ικανοποιημένοι»