MENU

Ο έμπειρος τεχνικός παράλληλα μίλησε και για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου που απασχολούν τους «ερυθρόλευκους», καθώς και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Γιάννη Χριστόπουλου:

«Σήμερα παίξαμε ένα καθοριστικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Αποδώσαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο με πολλές τελικές και να περιορίσουμε πολύ τον αντίπαλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάνουν. Θα μπορούσαμε περισσότερους πόντους αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει. Τα παιδιά δείχνουν χαρακτήρα, προσωπικότητα και ωριμότητα στο παιχνίδι τους. Αυτήν την ομάδα θέλω να βλέπω κάθε Κυριακή.

Όταν ήρθα το καλοκαίρι ήρθα για να χτίσω μια ομάδα με βιωσιμότητα και αυτάρκεια. Για να συμβεί αυτό δε μπορεί να γίνει μέσα σε 2-3 μήνες. Οι ανάγκες του πρωταθλήματος έχουν αυξηθεί και εμείς κάνουμε μια προσπάθεια χτίζοντας σε βάθος χρόνου. Οι πολλές τελικές που δεν πετυχαίνουμε γκολ με στεναχωρούν. Οι ήττες του πρώτου γύρου είναι πολλές και θα μπορούσαμε 4-6 πόντους παραπάνω και όλοι θα μιλούσαν για τον Πλατανιά.

Άλλο ένα εμπόδιο είναι οι μικροτραυματισμοί. Οι Μιλούνοβιτς και Τσουράκης έπαιξαν με μια μόνο προπόνηση. Κάναμε ένα ικανοποιητικό πρώτο γύρο και αισιοδοξούμε για τον δεύτερο. Στα τελευταία παιχνίδια, με εξαίρεση ένα ημίχρονο στο Αγρίνιο και ένα διάστημα στη Βέροια, η ομάδα έχει κάνει καλές εμφανίσεις. Ο αντίπαλος είναι διαφορετικός κάθε φορά. Η ομάδα κάνει βήματα προς τα εμπρός σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα δεν είναι σε φουλ φόρμα. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί και πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε μεγαλύτερη φόρμα».

Χριστόπουλος: «Τα παιδιά δείχνουν χαρακτήρα»