MENU

Όλα όσα τον χαρακτηρίζουν, όλα όσα σήμαινε η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, όλα όσα αντιπροσωπεύει ο ΠΑΟΚ στη ζωή του.

Ένα mini movie από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το... Becoming The Leader.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

H ατυχία, ο πόνος αναδεικνύουν την ανθρώπινη υπόσταση πάνω απ’όποια… αστερόσκονη περιβάλλει έναν αθλητή. Κι έτσι με τρόπο στενάχωρο, άλλα οικείο συμβάλλουν στην ταύτιση μαζί του.

Ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια έφερε και πόνο και στεναχώρια μαζί μ’ένα μεγάλο γιατί. Αφήνοντας στην άκρη την ένταση της στιγμής, όμως, λειτούργησε ενισχυτικά στο μύθο που ο ίδιος έχτισε.

Η αποθέωση, το standing ovation που απέμεινε βουρκωμένος ν’απολαμβάνει, η καθολική αποδοχή έβαλαν και πάλι τα πράγματα στη θέση τους. Στη σωστή τους βάση. Έξι μήνες, όσο δύσκολοι κι αν είναι (που είναι) μοιάζουν με… στατιστικό λάθος μπροστά στην ευρύτερη εικόνα.

Ο Βιεϊρίνια αποτελεί ίσως τον μοναδικό ποδοσφαιριστή της εποχής μας, στην Ελλάδα που χαίρει της εκτίμησης όλης της χώρας. Η αξία του δεν αμφισβητείται. Όπως και η ποιότητα του χαρακτήρα του.

Στη mini movie που ακολουθεί θα δείτε πως ο Πορτογάλος έφτασε μέχρι εδώ. Τις αξίες του, τις σκέψεις του, θα περιηγηθείτε στην περασμένη σεζόν όπου κέρδισε τα πάντα σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο. Όπως το ονειρευόταν.

Δείτε παρακάτω την ταινία του ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια:

Live streaming: Η ταινία του ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια