MENU

Η επικοινωνία είναι μεγάλη υπόθεση. Οι...πράσινοι κατακτητές των 7 ηπείρων και 9 θαλασσών έγιναν ξαφνικά συνονθύλευμα επειδή έφαγαν 4 από τον ΑΡΗ. Αν φυσικά τα...έτρωγαν από άλλη ομάδα θα υπήρχε...μαγεία και μπαλάρα. Χθες ο ΑΡΗΣ έβαλε 4 γιατί ήταν κακός ο Παναθηναικός. Δεν έβαλε 4 γιατί έκανε παπάδες ο Φετφατζίδης. Δεν έβαλε 4 γιατί έκανε ματσάρα και έτρεχε ασταμάτητα ο Ιντέγε. Δεν έβαλε 4 γιατί επέστρεψε στην ενδεκάδα του ΑΡΗ έστω για 60 λεπτά (και πολλά ήταν μετά από χιαστούς) ο Μπρούνο Γκάμα. Δεν έβαλε 4 γιατί ο στόπερ Βέλεθ αλλάζει όλη την ομάδα με την παρουσία του και την γκολάρα που έβαλε με σπρίντ 88 μέτρων σε 11 δευτερόλεπτα. Δεν έβαλε 4 γιατί ο Σάσα είναι ΕΞΑΡΙ με στοιχεία και δημιουργίας εξαιρετικά-πέρα του ότι είναι παντού και κόβει-. Δεν έβαλε 4 γιατί ο Τερζής “έδεσε” τον Δώνη βάζοντας τον Φέτφα αριστερά και τον Γκάμα με το Ντιγκινί σε θέσεις που δεν περίμενε ο αντίπαλος προπονητής.

Όχι κύριοι για όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα ο ΑΡΗΣ διέλυσε τον Παναθηναικό. Γιατί το 4-0 κολακεύει τον Παναθηναικό. Το σκορ έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερο, αλλά παράλληλα έπρεπε να κατέβει η ταχύτητα μετά το 65΄. Πολλά μπράβο στον Τόλη Τερζή για την διαχείριση. Και φυσικά δόθηκε και η απάντηση σε σχέση με το αν έπρεπε και μπορούσε να κάτσει στον πάγκο με τον Παναθηναικό. Για τους ίδιους λόγους πρέπει να καθίσει και με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Γιατί ξέρει τον κάθε παίκτη, ξέρει ότι ο Γκάμα πρέπει να παίξει 55-60 λεπτά και ο Βέλεθ θα είναι καλό να βγει όταν το ματς έχει τελειώσει γιατί έχει το γνωστό θέμα και προέρχεται από απουσία ενός μήνα. Γιατί ξέρει τι θα του δώσει ο Φετφατζίδης στα αριστερά και πώς θα μαρκάρει ο Ντιγκινί στα δεξιά τον Ινσούα όταν ανεβαίνει.

Όμως... ο ΑΡΗΣ πρέπει να έχει προπονητή τις επόμενες μέρες άσχετα αν στην Τούμπα πρέπει και θα πάει με τον Τερζή. Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να είναι...λάτιν, αλλά δεν αποφασίζω εγώ σε καμία των περιπτώσεων. Μαθαίνω ότι υπάρχει μία εξαιρετική περίπτωση Αργεντίνου που θα κάνει και κλικ στον κόσμο. Σε κάθε περίπτωση όμως και χθες μου απέδειξαν οι παίκτες του ΑΡΗ αυτό ακριβώς που έγραφα μετά το παιχνίδι στον Βόλο, αλλά και πριν το ματς με τον Παναθηναικό.

Πρέπει να έρθει προπονητής και να είναι...λάτιν και να τον σέβονται οι παίκτες απόλυτα. Αλλά και δίπλα του να είναι ο Τόλης Τερζής για πολλούς και διάφορους επίσης λόγους που έπρεπε να λήξει 4-0 το ματς με τον ΠΑΟ για να το αντιληφθούν οι...άμπαλοι.

Όλοι όσοι δηλαδή έπεφταν στην λούμπα της...επικοινωνίας φθοράς και προπαγάνδας στην Θεσσαλονίκη και ξεφώνιζαν παίκτες όπως ο Ιντέγε ή ο Φετφατζίδης ως μη ικανούς ή άμπαλους. Και τώρα για να...ισορροπήσουν την ξεφτίλα βγάζουν άχρηστο τελείως τον Ινσούα ή τον Γιόχανσον ή τον Ζαχίντ. Το καλοκαίρι φυσικά ή πέρσι που ο Ινσούα σκόραρε σε βάρος του ΑΡΗ έλεγαν άλλα για να μην ποστάρω τα άρθρα μετά τα φιλικά στην Ολλανδία. Και για τον ΑΡΗ και για τον Παναθηναικό...

Ο ΑΡΗΣ διέλυσε τον Παναθηναικό γιατί είναι πολύ καλύτερος από τους πράσινους, απλά αν οι παίκτες του πιάσουν ένα 60-70% της απόδοσης τους και όταν διαιτητής και VAR κάνουν την δουλειά τους σωστά.

ΥΓ1 Ο Ντόκεν και ο “ψηλός” ουκ ολίγες φορές έχουν βρεθεί απέναντι από τους οπαδούς του ΑΡΗ. Το μεγαλείο που προηγήθηκε του αγώνα και η τιμή στον Κουκ δείχνει το τι σημαίνει οπαδός. Και φυσικά οι οπαδοί του ΑΡΗ αποθέωσαν αυτούς τους αντίπαλους οπαδούς που παράλληλα έδειξαν πως είχαν το σθένος (άλλη λέξη θέλω να γράψω αλλά...) να μην περιοριστούν σε μία ανάρτηση ή ανακοίνωση, αλλά να έρθουν μέσα στο Βικελίδης για να τιμήσουν έναν old school οπαδό. Όπως αυτοί. Μπράβο ρε μάγκες...

Θρίαμβος των... άμπαλων!