MENU

Αυξάνονται και πληθύνονται τα δημοσιεύματα στη Βοσνία, σύμφωνα με τα οποία η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του Τίνο Σούσιτς λίγες ημέρες πριν απ΄το φινάλε της έξτρα μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους παίκτες.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Φένλο (28 συμμετοχές – 5 γκολ – 3 ασίστ την περασμένη σεζόν) και ψάχνεται για νέα ποδοφαιρική στέγη.

Τι άλλο πρέπει να ξέρουμε για τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή; Ιδού επτά ενδιαφέροντα tips.

1) Εκτός από την Φένλο έπαιξε και στις Αντβέρπ, Γκενκ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Χάιντουκ, Σταντάρ Λιέγης ενώ στο βιογραφικό του υπάρχουν και 8 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Βοσνίας.

2) Στη Βοσνία εκτός από την ΑΕΚ βάζουν στο παιχνίδι της απόκτησής του και τις και τις Χάιντουκ, Γκρόνιγκεν και Μπρέντα.

3) «Ζεστό» ενδιαφέρον από πλευράς Γκρόνιγκεν δεν επιβεβαιώνεται όπως γενικότερα και από οποιαδήποτε άλλη ομάδα α΄κατηγορίας του ολλανδικού πρωταθλήματος.

4) Η Μπρέντα συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος και κατά συνέπεια δεν μπορεί να προσφέρει ένα ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο στον Σούσιτς.

5) Η τελευταία του σεζόν στην Φένλο παρότι «γεμάτη» (2240 λεπτά συμμετοχής) δεν ήταν κάτι το σπουδαίο και για αυτό άλλωστε δεν υπήρξε «ζεστό» ενδιαφέρον από ομάδες της μεγάλης κατηγορίας (Eredivisie) του ολλανδικού πρωταθλήματος.

6) Με Χάιντουκ Σπλιτ υπάρχει παρελθόν αφού έχει φορέσει τη φανέλα της την τετραετία (2012-16) μετρώντας συνολικά 104 συμμετοχές και 19 γκολ.

7) Το φετινό καλοκαίρι ο Σούσιτς προτάθηκε κάποια στιγμή (και) στον Νίκο Νταμπίζα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Τίνο Σούσιτς που… κυκλοφορεί για την ΑΕΚ και προτάθηκε στον Παναθηναϊκό!