MENU

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα τηλεοπτικά δρώμενα, μετά την επίσημη προσφορά που κατέθεσε η εταιρία Alter Ego για τις μετοχές της Forthnet στις πιστώτριες τράπεζες, στον έλεγχο των οποίων έχει περάσει η τηλεπικοινωνιακή εταιρία.

Μια εξέλιξη που μόνο στα... ψιλά δεν έχει περάσει και ειδικά στις τάξεις του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αποφάσισαν εδώ και καιρό να στραφούν σε μια πρωτοποριακή κίνηση με την δημιουργία του PAOK TV, στηριζόμενοι αποκλειστικά στις δικές τους δυνάμεις.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου είχαν αντιληφθεί απόλυτα τι συμβαίνει στα τηλεοπτικά δρώμενα, βλέποντας τις εξελίξεις που έρχονται σε ένα... καυτό καλοκαίρι για τα τηλεοπτικά δρώμενα, με την πρόταση της Alter Ego για την αγορά της Nova, όπως προκύπτει από τα οικονομικά ρεπορτάζ, να σφραγίζει... πανηγυρικά τις όποιες σκέψεις έγιναν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το καλοκαίρι ήταν αρκετά ιδιόμορφο για τους «ασπρόμαυρους» καθώς έπρεπε να ζυγίσουν ορθά την αγορά αλλά και τις κινήσεις που επρόκειται να γίνουν και γι' αυτό επέλεξαν να μείνουν εκτός συνδρομητικής τηλεόρασης.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είχε δηλώσει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης αναφορικά με την πρόταση που έγινε από την συνδρομητική τηλεόραση στον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγω για εξευτελιστική πρόταση, προαναγγέλοντας την δημιουργία του PAOK TV, κάνοντας σαφές πως ο Δικέφαλος δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς.

Μετά τις σημερινές εξελίξεις και τα δημοσιεύματα που αφορούν το τηλεοπτικό τοπίο και εμπλέκουν και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι νταμπλούχοι μπορούν να νιώθουν δικαιωμένοι για την απόφαση που πάρθηκε το καλοκαίρι παρά το όποιο διαφαινόμενο ρίσκο έδειχνε να έχει...

Το PAOK TV είναι γεγονός και στις τάξεις του Δικεφάλου σκοπεύουν να το στηρίξουν με νύχια και με δόντια προκειμένου να το απογειώσουν, έχοντας πλέον και την απόλυτη πεποίθηση πως κινήθηκαν προς την σωστή κατεύθυνση.

Η δικαίωση του ΠΑΟΚ με τη NOVA