MENU

Μπορεί ο Σέρχιο Αραούχο να υπέγραψε νέο συμβόλαιο (μέχρι το 2023) με την Λας Πάλμας το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της ισπανικής ομάδας τον στέλνουν στην πόρτα της εξόδου.

Απ΄την στιγμή που ο σύλλογος των Κανάριων Νησιών δεν κατάφερε να πάρει…προαγωγή για την Primera Division και να αυξήσει έτσι τα έσοδα του, είναι υποχρεωμένος να ρίξει κατακόρυφα το μπάτζετ εν όψει της νέας σεζόν.

Κι αυτό σημαίνει πως βγαίνουν στο «σφυρί» αρκετοί παίκτες μεταξύ των οποίων και ο Σέρχιο Αραούχο.

Την ώρα που στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου γράφεται τις τελευταίες ημέρες πως ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ αναζητά τρόπο πώλησης του «Τσίνο», καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA, φέρνουν την Καραμπάγκ να βρίσκεται σε συζητήσεις με την ισπανική ομάδα για τον 27χρονο παίκτη. Κάτω από απόλυτη μυστικότητα και χωρίς να διαρρεύσει τίποτα προς τα έξω.

Ωστόσο, «σφήνα» στο κανάλι Λας Πάλμας – Καραμπάγκ, μπήκε τις τελευταίες ώρες ελληνική ομάδα, που επιχειρεί λίγο πριν απ΄το κλείσιμο των καλοκαιρινών μεταγραφών να προσθέσει στο ρόστερ της τον άλλοτε επιθετικό της ΑΕΚ περιπλέκοντας έτσι την κατάσταση.

Αραούχο είναι και....γυρίζει!

«Σφήνα» ελληνικής ομάδας στις συζητήσεις Λας Πάλμας – Καραμπάγκ για τον Αραούχο!