MENU

Οι οπαδοί είχαν μια κόσμια συμπεριφορά απέναντι στους ποδοσφαιριστές και τα πράγματα δεν ξέφυγαν με τους φίλους της ΑΕΚ να ζητάνε από τους παίκτες να αλλάξουν εικόνα, αρχής γενομένης από το ματς με την Ξάνθη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι περισσότεροι οπαδοί πάντως έμειναν εκτός ξενοδοχείο και μπήκε μέσα στο ξενοδοχείο μόνο μια αντιπροσωπεία, η οποία είχε ένα τετ-α-τετ με παλιούς παίκτες και τον προπονητή.

«Για εμάς η ΑΕΚ είναι η ζωή μας και αυτό που θελουμε να βλέπουμε από εσάς είναι πάθος και ψυχή και ας χάνετε. Θελουμε να χτυπάει ο Λιβαγια και να πονάει ο Μάνταλος. Θελουμε να είστε ενωμένοι και όλοι μαζί να κάνουμε από αύριο τη νέα αρχή. Και εμείς θα είμαστε εκεί και θα σας περιμενουμε για να πανηγυρίσουμε μαζί σας», ήταν τα λόγια τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οπαδοί επιχείρησαν να προσεγγίσουν την αποστολή της ΑΕΚ και στο ΟΑΚΑ, ακριβώς μετά την ήττα από την Τράμπζοσνπορ αλλά η αστυνομία τους απέτρεψε. Λίγες μέρες μετά ωστόσο και παραμονή του αγώνα με την Ξάνθη, η εν λόγω επίσκεψη τελικά πραγματοποιήθηκε.\

Οπαδοί της ΑΕΚ στους παίκτες: «Να χτυπάει ο Λιβαγια και να πονάει ο Μάνταλος, να είστε ενωμένοι»