MENU

Δηλώσεις του εκπροσώπου του Τάσου Χατζηγιοβάνη, Πασχάλη Τουντούρη, φιλοξενήθηκαν την Τρίτη στη βελγική εφημερίδα «Het Nieuwsblad», όπου αναλύθηκε η κατάσταση για τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού από την πλευρά του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Η αφορμή για τις δηλώσεις του Ελληνα ατζέντη δόθηκε εξαιτίας δημοσιευμάτων στο Βέλγιο που φέρνουν τον Χατζηγιοβάνη σε διαπραγματεύσεις με τη Γκεντ.

Ο τίτλος του άρθρου ήταν: «Ελληνας εξτρέμ στη λίστα ομάδων του Βελγίου: «Αρκετές ομάδες δείχνουν ενδιαφέρον».

Στο κείμενο που ακολουθούσε, αναφέρονται αναλυτικά τα εξής: «Ο Αναστάσιος Χατζηγιοβάνης μπορεί σύντομα να αγωνίζεται στην Jupiler Pro League.

Ο 22χρονος εξτρέμ από την Ελλάδα είναι στη λίστα αρκετών βελγικών συλλόγων και σύμφωνα με την «Het Nieuwsblad» υπάρχει ακόμα το ενδιαφέρον της Γκεντ απ' τον περασμένο χειμώνα, καθώς επίσης κι άλλων ομάδων που έχουν εμφανιστεί στην πορεία.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω συγκεκριμένα για τη Γκεντ. Αλλά μπορώ να πω ότι αρκετές ομάδες από το Βέλγιο, όπως επίσης κι από την Ολλανδία, εξετάζουν την περίπτωσή του το τελευταίο διάστημα.

Ο Αναστάσιος είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και επιπλέον αυτή τη χρονιά είναι η τελευταία του συμβολαίου του.

Είμαστε σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και εξετάζουμε την καλύτερη δυνατή λύση για όλες τις πλευρές», δήλωσε ο ατζέντης του παίκτη Πασχάλης Τουντούρης».

Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει μόνο η Γκεντ για τον Χατζηγιοβάνη»!