MENU

Ο 27χρονος Βέλγος Λόρενς Ντε Μποκ είναι ο εκλεκτός του Άρη για το αριστερό άκρο της άμυνας. Το όνομα του έχει έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες για μία θέση στην οποία οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν αποφασίσει ότι απαιτείται ενίσχυση. Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λίντς έως το 2022, ωστόσο, δεν βρίσκεται στα πλάνα της αγγλικής ομάδας. Έτσι, οι εμπλεκόμενες πλευρές, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, έχουν καταλήξει σε συμφωνία έτσι ώστε ο Ντε Μποκ να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη ως δανεικός για έναν χρόνο.

Εδώ, όμως, πρέπει να σημειωθεί μία καθοριστική παράμετρος. Η απόκτηση του Ντε Μποκ από τον Άρη βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την έκβαση του επαναληπτικού της Πέμπτης κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ενδεχόμενη πρόκριση των κιτρίνων στην επόμενη φάση θα φέρει επιπλέον έσοδα στα ταμεία του συλλόγου και θα κάνει πιο εύκολη την ολοκλήρωση της υπόθεσης.

Ο Ντε Μποκ έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Λόκερεν ενώ πέρασε τα περισσότερα χρόνια του στην Κλαμπ Μπριζ στην οποία έμεινε από το 2013 έως και το 2018 όταν πήρε μεταγραφή για τη Λιντς. Την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε από τους Άγγλους ως δανεικός στην Οστάνδη με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 23 ματς πρωταθλήματος.

Αγκαλιά με τον Ντε Μποκ ο Άρης!