MENU

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Τζολάκης να αγωνίστηκε μόλις για έξι λεπτά στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο το φετινό καλοκαίρι έχει κερδίσει πόντους, που ούτε ο ίδιος θα περίμενε στην εκτίμηση του Πέδρο Μαρτίνς και γενικότερα των ανθρώπων της πειραϊκής ομάδας.

Τόσους πόντους μάλιστα, ώστε να κυκλοφορεί ακόμα, ακόμα και το σενάριο της μη άφιξής νέου τερματοφύλακα στο Ρέντη για μπακ – απ του Ζοσέ Σα, με τον 16χρονο κίπερ να αναλαμβάνει το συγκεκριμένο ρόλο.

Αν και στις πιο ρεαλιστικές σκέψεις που γίνονται εντός των «ερυθρόλευκων», αντιλαμβάνονται πως η συγκεκριμένη εκδοχή εμπεριέχει σε κάθε περίπτωση ένα μικρό ή μεγάλη ρίσκο και εν τέλει δεν θα αποφύγουν την μεταγραφή ενός τερματοφύλακα.

Ο Τζολάκης κέρδισε με το...σπαθί του ή ακόμα καλύτερα με τα γάντια του τα εγκωμιαστικά σχόλια των «ερυθρόλευκων» με τις εμφανίσεις του στα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια εκτός συνόρων.

Κι όπως λένε με νόημα κάποια παλιοσείρια στο λιμάνια, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια βλέπουν στο πρόσωπο ενός νεαρού Έλληνα τερματοφύλακα τον μελλοντικό «φύλακα – άγγελο» της εστίας του Ολυμπιακού.

Βλέπετε, το... φάντασμα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, κυκλοφορεί ακόμα και σήμερα στου Ρέντη.

Θα καταφέρει ή όχι να το «ξορκίσει» ο Τζολάκης; Ο χρόνος, θα δείξει.

Μια φορά, ο πανύψηλος (1,93μ. ύψος) Κρητικός τερματοφύλακας αρπάζει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες του Πέδρο Μαρτίνς και κάνει ολοένα και περισσότερους να βλέπουν στο πρόσωπο του το next big thing του Ολυμπιακού κάτω από τα δοκάρια.

Παρεμπιπτόντως, έτσι δικαιώνεται και ο κουμπάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, λυράρης και τραγουδοποιός, Μανώλης Κονταρός ο οποίος είχε εισηγηθεί με…κλειστά μάτια την απόκτησή του απ΄ τον Πλατανιά.

Κλείνοντας να σημειώσουμε κι αυτό: οι «ερυθρόλευκοι» έπειτα από το super deal της μεταγραφής του Ρέτσου στη Λεβερκούζεν, έχουν ως καημό και στόχο (κι ας μην το φωνάζουν) να αναδείξουν και να βγάλουν στη…βιτρίνα έναν ακόμα Έλληνα παίκτη προερχόμενο απ΄τις ομάδες Νέων του συλλόγου.

Έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα διαθέτει την τόλμη και την αρετή να βαδίσει στα χνάρια του Ρέτσου και να προσθέσει μελλοντικά, τον επόμενο (ελληνικό) κρίκο στην αλυσίδα των περήφανων πωλήσεων του συλλόγου.

Το next big thing του Ολυμπιακού, οι τολμηρές - ρεαλιστικές σκέψεις και η είσοδος στη «βιτρίνα»