MENU

Πίσω από κάθε μεταγραφικό deal, παίζει…μπάλα κι ένας μάνατζερ. Νόμος.

Στην προκειμένη περίπτωση για τον «αρραβώνα» του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Κολοβό, αμέσως μετά το «φτου ξελευτερία» του 26χρονου μεσοεπιθετικού στην Ομόνοια – όπως αποκάλυψε το SDNA το απόγευμα της Τρίτης (16/7) – καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο agent Πασχάλης Τουντούρης (δεξιά στη φωτ.)

Ο έμπειρος μάνατζερ αποτελεί πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του διεθνούς ποδοσφαιριστή και είναι αυτός που σε συνεννόηση με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», Νίκο Νταμπίζα, έτρεξαν κάτω από απόλυτη μυστικότητα τις συζητήσεις για την μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Παρεμπιπτόντως, ο ίδιος ατζέντης στο πρόσφατο παρελθόν έβγαλε τον Κολοβό απ΄τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας και του έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστεί αρχικά στο Βέλγιο με τη φανέλα της Μέχελεν και αργότερα στην ολλανδική Βίλεμ.

Μια σοφή λαϊκή ρήση λέει πως… «αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει».

Ωστόσο ο agent Τουντούρης το λέει, το εννοεί και το πιστεύει 100%, πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, συγκαταλέγεται μέσα στους 2-3 καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο βορειοελλαδίτης μάνατζερ όντας προσκεκλημένος στον τηλεοπτικό σταθμό TV100 της Θεσσαλονίκης, αποθέωσε δημοσίως τον ποδοσφαιριστή του, μόλις δύο ημέρες μετά το γκολ που σημείωσε στη Ζένιτσα στην αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Βοσνία και τον κατέταξε στους top Έλληνες παίκτες.

«Ο Δημήτρης είναι ένα ταπεινό παιδί που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια.

Ποδοσφαιρικά θεωρώ έχει την ποιότητα και το ταλέντο να θεωρείται ένας απ΄τους 2-3 καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές αυτή την στιγμή.

Μόλις βρει ρυθμό αυτό θα το δουν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι» δήλωνε επί λέξει ο agent Τουντούρης .

Δείτε το σχετικό βίντεο (μετά το 10:48)

«Ο Κολοβός είναι ένας απ' τους 2-3 καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές» (vid)