MENU

Τον τελευταίο καιρό φίλοι μου είχαμε όλοι καταλάβει ότι ο Φορτούνης ζούσε στα όρια. Καλό το ζην επικινδύνως δεν λέω, αλλά όταν προκαλείς την τύχη σου κάθε μέρα, κάποια στιγμή θα την πατήσεις. Ο Κώστας θα έπρεπε να καταλάβει ότι τα κανονάκια της τύχης του είχαν τελειώσει, όταν βγήκε σώος και αβλαβής απ’ τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (ο πρωθυπουργός του αποκάλυψε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του). Η μοίρα τον προφύλαξε από το κακό το μάτι, αλλά δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο όταν ένας άλλος εχθρός του Ολυμπιακού αποφάσισε να παίξει ένα σατανικό παιχνίδι εις βάρος του.

Την βαρυσήμαντη αποκάλυψη έκανε ο «Πρωταθλητής» δημοσιεύοντας την άποψη ενός φίλου του Ολυμπιακού που όταν δεν διαβάζει «Ελεύθερη Ώρα» και thesecretrealtruth.blogspot.com, ασχολείται με ποδοσφαιρικά x-files. Γιατί αν νομίζετε αθώα μου παιδιά ότι ο τραυματισμός του Φορτούνη ήταν ένα τυχαίο γεγονός πλανάσθε πλάνην οικτράν:

«Δυο λόγια για τον Φορτούνη και τον τραυματισμό του. Ο παίκτης ξεκίνησε πέρυσι μια μίνι προετοιμασία –χωρίς να κάνει διακοπές και να ξεκουραστεί το σώμα του- πριν την κανονική προετοιμασία με την ομάδα, σχεδόν μόλις είχε τελειώσει η προπέρσινη σεζόν». Και να ‘θελε να το ξεχάσει κανείς δεν μπορούσε γιατί πέρυσι διαβάζαμε 25 άρθρα την ημέρα για το πόσο επαγγελματίας είναι ο Φορτούνης, ότι την ώρα που οι συμπαίκτες του έπαιρναν το χρυσό παρεό στο Mykonos Live Tv εκείνος έχυνε τόνους ιδρώτα ακολουθώντας το πρόγραμμα του Γερμανού μάγου γυμναστή. Φέτος όμως αυτά άλλαξαν:

«Ο Φορτούνης έπαιξε τη σεζόν που μας πέρασε στα φουλ και συνέχισε με τους αγώνες της Εθνικής χωρίς να κάνει διακοπές στο μεσοδιάστημα της λήξης του πρωταθλήματος μέχρι τους αγώνες αυτούς για να μη χάσει ρυθμό το σώμα του». Πρώτο μεγάλο λάθος του Φορτούνη.

Αν ήταν επαγγελματίας θα έριχνε χυλόπιτα στην Εθνική Ελλάδος του Αναστασιάδη και θα ενσωματωνόταν στην Εθνική Μυκόνου του Παντίδου να περνάει amaaaazing, fantastic με τον Τρύφωνα Σαμαρά και να τον ξεβλαχεύει στα διαλείμματα ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Αντ’ αυτών, ο Φορτούνης διάλεξε τον δρόμο της αμαρτίας: «Τελειώνουν οι αγώνες της Εθνικής και αντί να κάνει τρεις εβδομάδες (τουλάχιστον) διακοπές όπως όλοι οι άλλοι διεθνείς παίκτες για να ξεκουραστεί το σώμα του, επιλέγει να ξανακάνει την ίδια πολύ εντατική μίνι προετοιμασία με τον Γερμανό γυμναστή». Φέτος είχε δικαιολογία όμως.

Μπορεί να νόμιζε ότι τέθηκε σε ισχύ το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για 7ήμερη εργασία non stop και στρώθηκε στη δουλειά, πριν του στείλει μήνυμα ο Κυριάκος γιατί τεμπελιάζει. Ενώ αν είχε βγει ο Σύριζα ακόμα στα μπιτσόμπαρα θα ήταν με τη φραπεδιά στο χέρι και θα έβλεπε δράκους και Μονόκερους να παίζουν κέρλινγκ από τις αναθυμιάσεις των χασισοκαπνών που θα έφταναν απ’ το Μαξίμου.

Κάπως έτσι φίλοι μου φτάσαμε στον τραυματισμό που ασφαλώς δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός: «Με συγχωρείτε, αλλά ο τραυματισμός του δεν ήταν σοκ όπως αρέσκονται να παπαγαλίζουν όλοι σχεδόν οι αθλητικογράφοι, απλώς ερχόταν, απλά κανείς δεν το έβλεπε ή δεν ήθελε να το δει. Προφανώς το ήξερε και ο ίδιος γιατί άκουγε το ίδιο του το σώμα, αλλά ρίσκαρε…Γιατί;;; Και ποιος τον έσπρωξε να ρισκάρει;;;». Αμείλικτα ερωτήματα που ζητούν άμεσα απαντήσεις.

Γιατί αν Φορτούνης εκτός απ’ τη δίψα του άκουγε και το κορμί του και άραζε όλη μέρα σε μια ξαπλώστρα, εκτός του ότι θα είχε τα ίδια τρεξίματα με τον Αλέξανδρο Τζιόλη, θα έπαιρνε και καμιά 15αριά κιλά και θα γλύτωνε ο πρόεδρος και μισό μύριο για σέντερ μπακ. Θα έλεγε στον κόσμο ότι έφερε τον ξάδερφο του Ραμπεσαντρατανά από τη Νότιγχαμ και θα τον πίστευαν όλοι. Σε 4 χρόνια θα ήταν πρώτος σκόρερ στα κεμπάπ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «σουβλατζής νικητής».

Και αν ο μη γένοιτο τα κυκλώματα και τα κατάλοιπα του συστήματος Συριζανέλ στερούσαν και το πρωτάθλημα του 2020 από τον Ολυμπιακό, ουδείς θα βρισκόταν να κατηγορήσει τον Φορτούνη ότι όλο το καλοκαίρι είχε δουλέψει λιγότερο και από σιτιστή ωδικών πτηνών στο στρατό. Πρώτος ο πρόεδρος θα του έλεγε μπράβο και καλή σταδιοδρομία στη νέα του δουλειά ως υπεύθυνος ανακύκλωσης βιολογικού χαρτιού υγείας στα αποδυτήρια του Ρέντη.

Η αλήθεια όμως φίλοι μου είναι ότι ο Φορτούνης δεν φταίει. Άλλος τον παρέσυρε στο δρόμο της ακολασίας: «Την προετοιμασία του με τον γνωστό Γερμανό γυμναστή πλήρωσε ο μάνατζερ του και μάνατζερ του Φορτούνη, Πολ Κουτσολιάκος». Μιλάμε για σεσημασμένο αντι-ολυμπιακό.

Και αν ο κύριος Κουτσολιάκος έχει αντίθετη άποψη ας μας πει τι απ’ τα παρακάτω είναι ψέμα:

1) Δεν ψήφισε ΝΔ, ούτε «Πειραιά νικητή» στα πλαίσια του no politica

2) Δεν έχει γράψει ένα ωραίο, διθυραμβικό, με πληροφορίες κλπ για το νέο κανάλι του προέδρου

3) Αρνήθηκε να γίνει η πληρωμή του νέου συμβολαίου του Φορτούνη σε είδος (air condition και λάπτοπ Lenovo)

4) Δεν έχει αγοράσει ποτέ από το μαγαζί του Χρήστου Πατσατζόγλου την τελευταία μάρκα παπουτσιών του που κάνει θραύση στην Αργεντινή (Γατίmberland)

5) Δεν ανήκει στους fantastic four που διαβάζουν Γαβαθιώτη και μελετούν την βιοποικιλότητα του ανθισμένου του κεφαλιού

Μετά τη δημοσίευση αυτής της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας άποψης έκανε και ο «Πρωταθλητής» ένα σχόλιο:

«Υπερβολικό θα πείτε; Ειλικρινά δεν ξέρω. Απλά το δημοσιεύω για το σκέλος εκείνο που οι μάνατζερ πιέζουν τους παίκτες ερήμην των ομάδων. Και αυτό πρέπει να το δει ο κ. Μαρινάκης, ο άνθρωπος που πληρώνει για όλα αυτά και με το παραπάνω. Ο παίκτης ανήκει στην ομάδα, όχι σε κάποιον άλλον και ο Μαρινάκης αν υπάρχουν ευθύνες πρέπει να μην το αφήσει έτσι». Γιατί δεν βγαίνει ο κύριος Κουτσολιάκος στο τηλέφωνο;

Κανονικά θα έπρεπε να του ζητήσει ο πρόεδρος να πληρώσει αυτός το συμβόλαιο του Φορτούνη, να του δώσει και άλλα 25 μύρια γιατί μπορεί να χάσει το Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου εξαιτίας του, να τσοντάρει άλλα 10 στη Νότιγχαμ για να καλυφθεί το κενό της απώλειας δανεισμού του Φορτούνη και να ανακαινίσει 3 παιδικές χαρές στον Πειραιά για να παίζει τραμπάλα ο γιος του Αλεξανδρή όταν ο Αλέκος τον κερδίζει στο σκραμπλ με τη λέξη «Μπέναλτι».

Ο υπαίτιος για τον τραυματισμό του Φορτούνη