MENU

Στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού «παρέλασαν» την Κυριακή (14/7) δύο 16χρονοι παίκτες της αιγυπτιακής ομάδας, Arab Contractors.

Ο λόγος, για τους Μπιλάλ Μαχάρ και Γιούσεφ Αχμέντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «superkora.football» που μάλιστα δημοσιοποιεί και το σχετικό έγγραφο, οι «πράσινοι» ζήτησαν από την Arab Contractors να χορηγήσει άδεια στους δύο παίκτες, ούτως ώστε να έρθουν στην Ελλάδα και να περάσουν απ΄το «μικροσκόπιο» στις προπονήσεις.

Το SDNA «σκάλισε» εκεί ακριβώς που έπρεπε και παρουσιάζει λεπτομέρειες σχετικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τους δύο νεαρούς Αιγύπτιους παίκτες καθώς και την γνωριμία μαζί τους.

Οι πρώτες ματιές στους «Φαραώ» στο Σοφικό Κορινθίας

Το καλοκαίρι του 2018 διεξήχθη ποδοσφαιρικό τουρνουά ομάδων Κ-15 στο Σοφικό Κορινθίας, με την συμμετοχή μεταξύ άλλων της Φέγενορντ, της ΑΕΚ, του Ερυθρού Αστέρα, του Πανιωνίου, της Τορόντο Ελλάς και της Arab Contractors.

Στην αποστολή της αιγυπτιακής ομάδας βρίσκονταν εκείνη την περίοδο και οι Μπιλάλ Μαχάρ – Γιουσέφ Αχμέντ.

Η Αrab Contractors επικράτησε στον τελικό του ΠΑΟΚ και μάλιστα ο Γιουσέφ Αχμέντ αναδείχτηκε MVP του τουρνουά.

Παρεμπιπτόντως, τόσο ο Γιουσέφ Αχμέντ, όσο και ο Μπιλάλ Μαχάρ αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο δεύτερος είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά υπήρξε η πρώτη γνωριμία των σκάουτερ του Παναθηναϊκού με τους δύο νεαρούς Αιγύπτιους παίκτες, οι οποίοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και αποθηκεύτηκαν τα ονόματά τους στο «πράσινο» μπλοκάκι.

Ώσπου πριν από δύο μήνες, ο Παναθηναϊκός έστειλε επίσημο έγγραφο στην Αrab Contractors (το οποίο βγήκε χθες και με μεγάλη καθυστέρηση στην δημοσιότητα) μέσω του οποίου ζήτησε την άφιξη στην Ελλάδα των δύο νεαρών παικτών και την δοκιμή τους στις προπονήσεις του «τριφυλλιού».

Η μυστική άφιξη στην Ελλάδα και το τουρνουά στο Κατάρ

Στις αρχές Μαΐου ήρθε κάτω από απόλυτη μυστικότητα στην Αθήνα ένας νεαρός Αιγύπτιος παίκτης και συμμετείχε στις προπονήσεις των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ο ίδιος «Φαραώ», βρέθηκε το διάστημα (19-22 Μαΐου) και στο Κατάρ με τα τμήματα υποδομής των «πρασίνων» για τουρνουά φιλικών αγώνων.

Ο Αιγύπτιος παίκτης πήγε εξαιρετικά στο συγκεκριμένο τουρνουά και έκανε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να μπουν στη διαδικασία να σκέφτονται σοβαρά την προοπτική απόκτησής του.

Και έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον να «σκαλίσει» κανείς να μάθει την ταυτότητα του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Κατάρ με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Ενδεχομένως ο άγνωστος - «Φαραώ» να ήταν ένας εκ των Γιουσέφ Αχμέντ, Μπιλάλ Μαχάρ, την ώρα απ΄το «τριφύλλι» δεν βγήκε το παραμικρό προς τα έξω σχετικά με τον Αιγύπτιο παίκτη που ήρθε κάτω από απόλυτη μυστικότητα στην Αθήνα, δοκιμάστηκε στις προπονήσεις και έπαιξε σε τουρνουά με την Κ16 στο Κατάρ.

Συμβαίνουν κι αυτά.

Το… ζουμερό παρασκήνιο της υπόθεσης με τους δύο «Φαραώ» στον Παναθηναϊκό